75A resmen 75B'yi doldurmuyor bile, 80-85B civarı olsun isterdim, büyür mü sizce? 1.57 45 kiloyum 19 yaşındayım.
1 ay
19yaş aralığı, ergenlik dönemi gelişiminin tamamlandığı süreçtir. Göğüsler, 20'li yaşların başlarına kadar hormonlara ve kilo değişimine bağlı olarak bir miktar daha büyüyebilir veya şekillenebilir. Yani rahat olsbilirsin
Canım güzel kız 🤍 Göğüs ölçün tamamen normal, önce bunu bil istiyorum. 19 yaşındasın, vücudun hâlâ ufak ufak şekilleniyor, bazı kadınların göğüsleri 21-22’ye kadar bile değişebiliyor.
Göğüsleri doğal yolla belirginleştirmek için kilo çok düşükse biraz sağlıklı şekilde kilo almak, düzenli sporla göğüs çevresi kaslarını çalıştırmak ve doğru sütyen seçimi işe yarar. Spor ve masaj göğüs dokusunu büyütmez ama daha dik ve toplu gösterir ✨
Bedenini olduğun gibi sevmeye çalış, küçük göğüs gerçekten estetik ve zarif duruyor. İleride hâlâ rahatsız olursan doktora danışarak seçeneklerini konuşabilirsin ama şu an ölçün kesinlikle problem değil güzelim 💖🌸
Cevap
39Cevap
Spor ile
Gayet normal fiziğine göre. Eski sevgilim 155-45 memesi de ağzımı dolduruyordu. Kilo alırsan pek bir şey değişmeyebilir.
Kaçtı ki
Onun da 75A en fazla B olabilir. Çünkü emerken komple ağzıma sığıyordu.
Ya ağıza sığar orası ayrı ama sütyen giymeden baktığımda avcumu zor dolduruyor kıyafetten belli olmuyor canımı sıkıyor bu da, dolgun göğüs görüntüsünü çok seviyorum çünkü
Göğüsten daha önemli şeyler var. 😊
Mesela kalça genişse dünyanın en seksi kadınına dönüşüyorsun.
Ben sana erkek olarak fikrini sorabilir miyim?
Ya minyon biriyim ben kalçam da küçük geniş değil vücudum biçimli ama kalçam geniş değil arkaya doğru
Arkaya doğru çıkık olur. Yana doğru geniş olur.
2 dk bakar mısın bana?
Kilo alırsan 75b doldurur ama sütyen hakkında Bilgin yok herhalde 80-85 dediğin şey göğüs kafesinin ölçüsü göğüslerinin değil
Biliyorum evet zaten orada da isterdim demiştim olacak olduğu için değil.
Bir farkı yokki olsa ne olacak önemli olan cup ölçüsü
Öyle zaten ama ben yazmışım oraya 80-85b diye direkt göğüs ölçüm göğüs kafesi ölçüm öyle olsun isterdim diyorum bu olacağından değil hayal yani, yoksa ben de biliyorum 75B dolar belki ilerde, fazlası olmaz.
Aynende öyle
Silikon taktır büyümez kızlarda fiziksel gelişim 16-18 yaşlarında tamamlanır diğer gelişimler 32’ye kadar sürer
75 ten artmaz sırt bedeni. Cup için görmek lazım memeleri
O boya, istedgın ölçüler olsaymış , evet bombaa dururmuş.
Sen de çıtır kategorisinde kal. Herkesin göğüsleri büyük olacak diye bir şey yok.
Kötü be. Benimde y@ram kğçük. Benimki büyümezde seninkini bilmiyorum
Zor bundan sonrası cerrahi işlem gerekli doğrusu büyük göğsün çok fazla dezavatajı var bunu aklınızda bulundurun
Büyümez ancak ameliyat ile
Asiri iyi be keske memnun kalsan
Genetiğine ve sana bağlı
Bence gayet hoş. Büyütme sakın
Yaa büyütmeye çalışma bence
Büyütülür yapan cok var
A ise küçük kilo ile büyür
Biraz kilo alırsan büyür bence
Büyür de kim nasıl anlatsın yorumda bunu
Bu yaştan sonra büyümez
Büyür etkileyen faktörler olursa daha hızlı büyür
Allah başka dert vermesin