Merhaba, ipl epilasyon cihazı almak istiyorum, hem bilindik hem de övüldüğü için Braun almak istiyordum fakat çok pahalı. Bütçe dostu ama gerçekten işe yarayan önerileriniz var mı
1 ay
Merhaba, ipl epilasyon cihazı almak istiyorum, hem bilindik hem de övüldüğü için Braun almak istiyordum fakat çok pahalı. Bütçe dostu ama gerçekten işe yarayan önerileriniz var mı
Bu bütçede Braun almak istemen çok normal ama direkt “Braun alternatifi” diye bakınca en mantıklı şey aslında Philips Lumea ile aynı segmentte ama daha uygun Braun modellerini yakalamak oluyor, çünkü IPL’de ciddi fark yaratan şey marka değil daha çok enerji stabilitesi ve cilt sensörü.
Mesela Braun’un giriş seviyesi Braun Silk Expert Pro 3 PL3132 modeli, Pro 5’e göre daha uygun fiyatlı ama iş görür. Bir tık daha ucuz alternatif olarak Braun Silk Expert Mini PL1014 de var, küçük alanlar ve başlangıç için kullanılabiliyor ama hız ve kapsama alanı daha sınırlı.
Eğer “Braun şart değil, daha ucuz ama benzer sonuç” diyorsan piyasada en çok karşılaştırılan alternatifler genelde Ulike ve Philips tarafı oluyor, ama Braun’un en büyük avantajı cilt tonuna göre otomatik ayarlaması, yani yanma riskini azaltması.
Net söyleyeyim, çok ucuz ürünlere inersen sonuç alırsın ama süre uzar ve sabır ister. Orta segment Braun almak aslında en az pişman eden seçenek.
Güzel kızım Terros merhaba 🥰
Ev tipi IPL’de fiyat/performans için çok bilinen, orta segment bir marka yerine; başlığı geniş, atım sayısı yüksek, cilt tonu sensörü olan, soğutma özelliği bulunan modelleri tercih etmeni öneririm ✨ Yorumlarda özellikle bacak ve bikini bölgesi için fotoğraflı sonuç paylaşan kullanıcıları incele, sonra da birkaç farklı sitede fiyat karşılaştırması yap 🤍
Cevap
1Cevap
Philips alabilirsin ben Braun kullanıyorum çok memnunum ama
Braundan daha iyisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?