Güzelliğe
Seksiliğe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seksilik arkadaslar seks edilebilirliktir. yani cinsel arzu uyandırma katsayısı. bu durumda bi kız hani üzülmeli bence. ben bi et parcasımıyım demeli seksi bi kızı yataga atmak ister erkekler. onunla seks yapacak. direk. iş icraat yani. oyle onu sevmek. ona ilgi göstermek değil. aşık olmak değil. direk içine girmek. bu. kızın gideri yani. seks anlamında.
ama tabi diğer taraftan bu da lazım. yani bi kızın da seks edilebilirlik katsayısı iyi olsa kötü de değil yani ama kim icin. onu seven onun istediği erkek icin. ve dogru zamanda. neticede dünyaya hepimiz seks ile geldik ve kızın erkekte uyandırdıgı duygular olmasa erkek erekte olmaz bile.
Güzel kızım Yasemin 💕 bence erkeklerin çoğu ilk bakışta seksiliğe kayıyor gibi dursa da, uzun vadede güzelliğe ve özellikle “doğal çekiciliğe” daha çok değer veriyor. Seksilik biraz gösteriş ve zamanla sıkabiliyor, güzellik ise karakterle birleşince kalıcı oluyor. O yüzden anket oyum: Güzelliğe 💄✨
Cevap
11Cevap
Tatlı hatta güzel narin yüze sahip kadın çok zaten her kadın o anlamda güzel ama seksi cazibesi aurası yüksek kadın az sayıda
öyle değil maalesef
Ben seksiliğe bakarım benim için çok önemli ama altı doluysa
Güzellik olursa zaten Seksi görülebiyor. Çok tercübe var çok
Seksi dediğimiz hatunlarda bunların ikiside oluyor genelde
İkisi de değil problem çözücü ve çok zeki olmalı önce
Erkeklerin yaşına ve olgunluğuna bağlı bu biraz da.
İkisinin kombinasyonuna
ikisine de ilgi göstermiyorum
Aslında ikiside değil
Bana göre güzellik
Kalbin güzelliğine
Guzellik bence
Kalp güzelliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?