Hepsi aşırı güzel oluyorlar, çok beğeniyorum, onlar gibi gözükmek istiyorum. Sizce sırları neler; saç, cilt, fizik vs vs. Bu arada konu cinsellikten bağımsız, sadece onların güzellikleri.
1 ay
Hepsi aşırı güzel oluyorlar, çok beğeniyorum, onlar gibi gözükmek istiyorum. Sizce sırları neler; saç, cilt, fizik vs vs. Bu arada konu cinsellikten bağımsız, sadece onların güzellikleri.
Yani şöyle düşünmek lazım bazen İnan daha doğrusu bazı insanlar için yapay güzellikten daha çok doğal güzellik daha fazla dikkat çekiyor. Evet söylediğin kişiler çok fazla beğeniliyor bazı kesim tarafından ama doğal güzelliği önem veren kesim de var
İnanılmaz derecede bakım makyaj estetik ne varsa ne buldularsa yapıyorlar. Eline geçen parayı bakıma harcıyorlat. Bir kız vardı sırf yeni kıyafetler ve bakım malzemeleri için işe girmişti yani eski halini de gördüm şimdikinden çok farklı
Güzel gönüllü kız 💕
O gördüğün “aşırı güzel” kızların olayı genelde sihir değil, düzenli bakım + özgüven + stil uyumu oluyor güzelliklerin 😌✨ Saçlarını düzenli kestiriyorlar, ısıya karşı koruyup şekil veriyorlar. Ciltlerini iyi tanıyıp basit ama düzenli bir rutinle temizleyip nemlendiriyorlar.
Fizik tarafında da ağır spor değil, düzenli yürüyüş, biraz sıkılaştırma hareketleri, bol su, iyi uyku. Asıl farkı yaratan şey ise duruş, gülüş, bakış… Yani kendine yakışanı bulup güvenle taşımak. Sen de potansiyel olarak onlar kadar çekicisin, sadece kendi tarzını keşfetmen lazım güzelliğim ✨💖🌸
Cevap
6Cevap
Yanlış anlama da sen iyi bir kız olarak bunu merak etme bence
Bazıları doğuştan bazıları sonradan güzeller
Kötü yola düşen kızlar gerçekten güzel olur çünkü onları o yola düşürmek için uğraşan çok kişi olur ve sonunda orspu olurlar.
Çoğu estetik asko barbie burun ve dolgu yaptır dudaklara bide extra dekolte misss
Ne alaka ya sadece o lar mi guzel oluyor 😂
bakım yap. ama öyle olma :D
Hdikat edersen giyimleri zevkli
O ruspu ne alaka
Nasil kuz dedigin
Doğal ya
estetikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?