u 16 güHayır yapmaz. Tek başına kullanmak sivilceye yol açmaz. Şu gibi durumlarda çıkabilir ama cildinde yüz yıkama jeli kalırsa iyi durulanmazsa, çok sık kullanılırsa 3,4 defa kullanırsan örneğin birde ürün cilt tipine uygun değilse çıkar. Uygunsa bir zararı olmaz zaten.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGüzel sorusun canım! 💕 Makyaj temizleme suyunu fazla kullanmak, özellikle misel su tarzı ürünleri, cildi kurutup bariyerini bozabilir. Bu da bazı kişilerde sivilce ve kızarıklık yapabiliyor.
Eğer sadece makyajı temizleyip üstüne nazik bir jel temizleyiciyle yıkarsan ve sonra nemlendirici sürersen sorun olmaz. Pamuğu da hunharca ovuşturma, nazik ol güzelliğine 😌✨02 Yorumla
Soran3 ayMakyaj temizleme suyu ile sildim sabunla yüzümü yıkadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 ayonlar sivilce yapmaz canım sivilce yapan şey yüzdeki yağ dengesizliği
15 Yorumla
Soran3 ayPeki ne yapmalıyım yağ dengesi için
- 3 ay
bargivanın sivilce sabunu var kullanmanı tavsiye ederim ciltteki sebum dengesini oluşturuyor
Soran3 ayTeşekkürler
- 3 ay
rica ederim bide su bazlı nemlendirici kullanmaya çalış sakın yağ bazlı herhangi bir şey kullanma
Soran3 ayTeşekkürler canım
3 ayYağ bazlı mı kullanıyorsun cilt tipin ney bunlara uygunda yapmaz.
011 Yorumla
Soran3 ayKarma cildim var pembe olanı kullanıyorum Garnierin
- 3 ay
Aa onu bende kullanıyorum mükemmel ama maskarayı çıkarmıyor. Sorun olmaz 🫶🏼
Soran3 ayFazla kullandım ben zararı var mı bilmiyorum
- 3 ay
Yok bea ama sorun olacağını düşünüyorsan yüz yıkama jeli ike yıka yüzünü ☺️
Soran3 ayYüz yıkama Jeli almadım daha o yüzden sabun kullanıyorum bu makyaj temizleme suyunu yeni aldım kullanıyorum
- 3 ay
Sabun kullanma daha çok cildini kurutur sivilce yapma ihtimalide varr
Soran3 ayİki kere güneş kremi ile uyudum uzun zamandır sabun kullanıyorum yaoay zeka ile konuştum bana fondöten önerdi aldım makyaj temizleme suyunuda aldım yüz temizleme Jelini almak istiyorum ama alamıyorum biraz daha beklemem lazım o zamana kadar mecbur kullanıyorum yüzümde hafif sivilce çıktı iki gün güneş kremi ile uyudum ondan mı yoksa makyaj temizleme suyunu kuruyana kadar durulamadım ondan mı bilemedim ne kullansam ne yapsam bilmiyorum
- 3 ay
Güneş kreminden dolayı olabilir gece olunca çıkarman gerekiyor makyaj temizleme suyunda sorun yok balm fondöten kullandıktan sonra çıkmış olabilir mi?
Soran3 ayFondöten kaç gündür kullanmıyorum bilmiyorumki bi kere kullandım anlamadım yüzümde güneş kremi varken bile makyaj temizleme suyu lazım mı
- 3 ay
Çift aşamalı temizlik yapman lazım güneş kremi için makyaj temizleme suyu kullanmana gerek yok eğer üstüne makyaj yapmadıysan 🫶🏼 güneş kremini keşke araştırıp alsaydın yapay zekanın önerisi bazen kötü olabiliyor 😔
Soran3 ayGüneş kremini bi tanıdığım önerdi güneşten oluşan benler oldu şu anda rengi açıldı ama hala tamamen gitmedi o yüzden aldım fondöten ise L'Oreal 1 C olanı aldım
Gizli Üye(25-29)3 ayGeri yüzünü yıkamıyor musun makyaj temizleme suyundan sonra
01 Yorumla
Soran3 ayYıkıyorum sabunla yüzümü yıkıyorum
Yapmaz herhalde
21 Yorumla- 3 ay
@Balımmmki yapar abla
Su sabun yetmiyor mu
00 YorumlaYapmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı