Saç dökülmesi için kullanıp da memnun kaldığınız bir şampuan oldu mu arkadaşlar?
1 ay
Saç dökülmesi için kullanıp da memnun kaldığınız bir şampuan oldu mu arkadaşlar?
Biberiye yağı ve sarımsak özlü şampuan ama önce dermatolojiye bir görünün genetik dökülme mi mevsimsel stres kaymaklı veya kan sayımlar yapılması iyi olur düzensiz uyku yetersiz besin kullandığınız bir ilaç bunlar hep önem taşır önce bunlar göz önünde bulunmalıdır burada sorup vakit kaybetmeyelim geç kalmayın bazı şeylere
Genetikse ne yapılabilir
Genetikse saç ekimi ya da akışına bırakma aöa ama sadece dökülme her zaman umut vardır
Genetikse bir şey iyi gelmiyor sanırım
Tabikide öyle ki önce baba geni gelir zaman
Benim öyle mesela
Sağlık olsun 🙏
Ektirsem mi sence
Olduğun gibi seveni bul bence gerisi boş
Bişey dicem yorum dışı yazabilirsem
Sarımsak özlü şampuan lar da hangi marka daha etkilidir?
Bioblas gibi doğal şampuanlar saç dibi masajı önemli biberiye yağı ile
Canım kızım merhaba 😍
Saç dökülmesi yaşıyorsan tek başına şampuandan mucize bekleme ama destek olur. İçeriğinde kafein, biotin, keratin veya sarımsak özlü olan saç dökülme karşıtı şampuanlar genelde işe yarıyor. Bir de mutlaka dökülme karşıtı saç toniği ve masajla kullan, etkisi artar 💆♀️✨ Eğer dökülme çok fazlaysa bir cildiye de gör derim.
Cevap
1Cevap
Ben Dr Beauty dökülme karşıtı şampuanı kullanıyorum, saçlarım çok azaldıktan sonra bu ürünle eski gürlüğüne kavuştu.
Tek başına şampuan çözmüyor
Şampuanı geç , sperm iyi gelir
@AsiHerif adama boş tavsiye vereceğine gidip yardımcı ol !!!😁😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?