Cildim çok kuru olduğu için ne sürsem kusuyor ve pul pul bir görüntü oluşuyor. Bir türlü aradığım güneş kremini bulamadım. Fondöten ya da kapatıcı kullanmak istemiyorum. Tek bir ürünle işimi halletmek istiyorum.
1 ay
Cildim çok kuru olduğu için ne sürsem kusuyor ve pul pul bir görüntü oluşuyor. Bir türlü aradığım güneş kremini bulamadım. Fondöten ya da kapatıcı kullanmak istemiyorum. Tek bir ürünle işimi halletmek istiyorum.
La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Tinted Hydrating Hafif kapatıcı etkisi var, kuru ciltler için uygun.
Sinoz pink touch, ton eşitliği yapar bb krem etkisi var, kuru cilde uygun.
Araştırdım ve la Roche ya da bioderma olarak düşünüyorum. Umarım iyi bir seçenek olur. Solante de var aklımda ama. Emin olamadım
İkisi arasında kalmışsan la roche daha iyi bence. Solante biraz yoğun topaklanabilir nemlendirme seviyesi orta, yüksek kapatıcılık var. Bioderma, la rocheye göre daha iyi nemlendiriyor ama kapatıcılık düşük. La roche daha dengeli.
Teşekkür ederim. La roche alacağım. Karar verdim
rica ederim
Güzel kızım merhaba 🤍
Senin cilt tam “yoğun nem isterim” diye bağırıyor resmen 😊 Tek üründe hem ton eşitleme hem güneş koruması istiyorsan, renkli, yüksek korumalı, kuru ciltlere özel güneş kremi bakmalısın.
İçeriğinde hyalüronik asit, seramid, skualan, gliserin, aloe vera gibi nemlendiriciler olsun; alkol ve mat bitişli yazanlardan uzak dur. Öncesine çok hafif bir nemlendirici sürüp, renkli güneş kremini tampon hareketlerle uygularsan o pul pul görüntü büyük oranda azalır ✨🌸
Cevap
2Cevap
Cildim karma ben de bulamadım doğru güneş kremini ya yok mu acaba sayısız marka denedim
Bende denedim kaç tane ama. Yok. Bulmak çok zor. Nemlendirici bile kabul etmiyorken. Güneş kremi ne yapsın 😂
Gerçekten öyle. La roche dan tut solanteye oradan tut en kıytırık markalara hepsini denedim belki 15 marka denedim yok bulamadım.. ya ağırlık yapıyor ya sivilce
Öneri üzerine yapay zekaya sordum. 😂😂. Ve seçeneklere bakacağım
İyice iyi bir nemlendirici ile nemlendir cildini ve yüzünü 1,2 ay boyunca düzenli makyajdan önce sonra olucak şekilde yıka ve kesele pul pul nerde deri varsa oraları kesele. Ve sonra iyice nemlendir. Mesela sabah yüzünü yıka iyice nemlendir. Bekle 1 saat sonra güneş kremi sür. Seramid güzel bu konuda cerave de güzel. La Roche de iyii
Ve nemlendiriciyi bak benim nemlendiricim aşırı iyi ama Almanya'dan almıştım. Neutrogena büyük almıstım 2 tane onlar baya iyiyidi sipariş edebilirsen ordan ver Almanya'da tanıdığın vardır illaki
Eczacının birisi bioderma önermişti. Ama henüz almadım. Nemlendirme ve ölü deri arındırma yapıyorum ama. Pek kabul etmiyor gibi.
Chat gpt premium varsa cilt analizi iste
Hayır yok. Denemedim de. Merak ettim açıkçası
Zeytinyağı
Xjxjxjxj abart
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?