Normalde böyle bir soru sormaktan hiç hoşlanmam hatta iğrenirim fakat bir süredir belirli aralıklarla iş yerindeki bir arkadaşım dış görünüşüm ile ilgili şaka ile karışık olumsuz yorumlar yapıyor. Zaten geçmişte özgüven eksikliğim fazlası ile vardı, bir süredir kendimi eskiye kıyasla daha beğenmeye başlamıştım fakat şaka da olsa sürekli bu tarz olumsuz yorumlara maruz kalınca ister istemez görünüşüme dair bakış açım değişiyor. Yabancıların tanıdıklara kıyasla bu tarz konularda daha dürüst olacağını düşündüğüm için burada size sormak istedim. Amacım güzelsin diyerek beni yüceltmeniz gibisinden değil, dürüst olup olumlu olumsuz görünüşüm hakkında düşüncelerinizi yazarsanız gerçekten çok sevinirim🙏 en alta iş yerindeki makyajsız ve yorgun halimi de ekledim ki bahsettiğim iş arkadaşımın beni günlük olarak nasıl gördüğünü bilesiniz, dürüst olursanız çok teşekkür ederim 🙃
İş arkadaşım sürekli dış görünüşümle dalga geçiyor, sizce gerçekten çirkin miyim?
Öncelikle şunu söyleyeyim sana hayatta zorbalayan kendini bir şey sandın egosu yüksek O kadar insan var ki bu yüzden lütfen bunların sözlerine çok takılma. Önemli olan burada kendini nasıl gördün kendini nasıl hissettin. İnsanların kurduğu cümleleri göre yaşamaya kalkarsan İnan her zaman mutsuz olursun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
3 resimde 3 farklı kadın gördüm ilk resimde ponçik bir kız masum yaşı küçük 2. resimde tarz bir kadın güzel alımlı 3. resimde isyankar barista 3. resimde hepsinden büyük duruyorsun ve şu sol kolundaki büyük dövme nasıl gözüme battı bir bilsen var ya
Güzel kalpli kız, senin “çirkinlik”le uzaktan yakından alakan yok 💖 Vücut oranın, yüz hatların, tarzın inanılmaz karakterli ve çekici duruyor. Özellikle ikinci fotodaki duruşun, boyun, belin… resmen editorial havası var ✨
Sorun sende değil, arkadaşın resmen senin özgüvenine çöküyor. Bu tarz “şaka”lar aslında gizli aşağılamadır. Sınır koy; “Bu yorumlarından hoşlanmıyorum, lütfen bırak” de. Gerekirse mesafeni soğut.
Bir de ufak tüyo: Uykusuz günlerde hafif renkli nemlendirici, kirpik kıvırıcı ve dudak balmı seni hem daha fresh gösterir hem de kendini iyi hissettirir 💄💕