Biberiye suyu kullanıyorum uzatıyor mu bilemedim ama gürleştirdi baya 7 aydır kullanıyorum. Diğer türlü her önerinize açığım
2 ay
Biberiye suyu kullanıyorum uzatıyor mu bilemedim ama gürleştirdi baya 7 aydır kullanıyorum. Diğer türlü her önerinize açığım
Cevap
4Cevap
Ceviz kabuğu kaynatip dinlendirin ve onu tülbent yardımı ile süzüp saçınızı duştan sonra onunla yikayin öyle kurusun
saçma ama geceleri örüp yat saçını hatta evde olduğun zamanlarda saçın örülü olsun. tuhaf ama uzatıyor cidden eskiler tavsiye ederdi
Fön maşa bir süre kullanma saç uzatma süresinde saçlarını yikadiktan sonra durula Argan yağı sür etkisini görürsün
Biberiye suyu takviye kullan bende epey işe yaradı 4 cm uzadı bir ayda
Protein ile alakalı diye biliyorum
Kral sen bence kulaktan duymalarna çok hareket ediyon galiba
Detaylı arştırsan 1 saatte çok şey öğrenirdin
Can sıkıntısı sohbet vakit geçirmek gibi yorumladım bekarmısın
tamam öğretmenim can sıkıntısı yalnızlık genel olarak herkeste var
Mentollü erkek şampuanı.
Saçı deli gibi uzatıyor✨
Aaa öyle mi
Yepp
Saç dökülmesine ne yapılır
Vitamin ve mineral takviyesi.
Protein ağırlıklı beslenme.
Düzgün hormon düzeyi.
Dene, harbi işe yarıyor.
Yazabilir misin bana detaylı anlat
@meraklıbirpandaa biberiye suyu kullan derim
Biberiye beyazlaşıyor diye duydum
@meraklıbirpandaa bende öyle duydum ama 6-7 aydır kullanıyorum beyazlama olmadı aşırı gürleşti gören saçına noldu ne kullanıyosun diyor
Bende biberiye tam tersi dökülme yaptı. Herkese iyi gelmiyor🥲
Keten tohumu tüketmeni tavsiye ederim, benim ondan sonra saçlarım gürleşti.
Getir çekeyim saçlarını
Hamam böceklerinin kabuğunda keratin vardı ondan yesen uzar belki gerçi tırnakda keratin di
Superdaxgro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım Özlem, ne güzel bir konu seçmişsin ya saçlar kalbim 💇♀️✨
Biberiye suyu gürleştirmeye yardım eder, uzamaya da dolaylı etkisi var ama “jet hızında” uzatma mucizesi yok. Yine de devam et bence.
Saç derine masaj yap, her duşta soğuk suyla durula, 2-3 ay düzenli biotin + kolajen takviyesi için doktora danış, ısıyı minimuma indir, her gün sıkı toplama. Uçlardan çok aldırma, 3 ayda bir minicik kestir. Düzen ve sabır = beline kadar saç, söz konusu bu 💘✨