İç genital bölgede koyu ve dirençli kıllar için en etkili lazer epilasyon cihazı hangisi?

2 yıldır lazer epilasyona gidiyorum. Her bölgede fayda gördüm ama iç genitalde asla fayda göremiyorum. Esmerim, kıllarım siyah renkli. Genital bölge koyu renkli ve nemli bir bölge olduğu için daha geç sonuç veriyor zamanla sonuç alacağız deniyor. Seanslara para ödemiyorum o yüzden para tuzağı gibisinden bir durum yok da gerçekten azalma da yok gibi ne noktada fayda sağlayacak bilmiyorum. İlk 1 sene ayda 1 gittim, sonrasında 2 ayda bir gittiğim zamanlar da oldu yoğunluktan dolayı. Epilasyondan 1 gün önce yalnızca iç genitalde jiletle kısaltma yapıyorum, üst bikini bölgesine dokunmuyorum. Ön bikini bölgesinde yine daha seyreldi tamamen bitmedi de, iç genitalde nasıl başladıysam hâlâ aynı. Bir yandan araştırma da yapıyorum. IPL, buz lazer, diode, Alexandrite, Falcon lazer.. Baya bir çeşit var. İç genitalde koyu ve dirençli kıllarda en etkili olan hangisi?

İç genital bölgede koyu ve dirençli kıllar için en etkili lazer epilasyon cihazı hangisi?