hassas ve beyaz tenliyim, bu yıl hiç bronzlaşmak istemiyorum. iyi koruyan, temiz bi marka şarttt

hassas ve beyaz tenliyim, bu yıl hiç bronzlaşmak istemiyorum. iyi koruyan, temiz bi marka şarttt
Centella mavi su bazlı olanı kullanıyorum. İleri derecede güneş alerjim ve sivilceye yatkın bir yüzüm var. Ve iyi gelen, sivilce yapmayan nadir güneş kremlerinden birisi
Yanii tatile gittiğimde o an kimde ne güneş kremi varsa ondan otlanıyorum yaa dkgnwkfjwlflw (max erkek)
en azından suruyomussun shshs bu yandan bak
amann nazar değmesin shshs
Kullanıyorum
Güzel kızım frambuazlıçilek 🍓
Ben de hassas ve beyaz tenliyim, seni çok iyi anlıyorum. Bu sene bronzlaşmak istemiyorsan en az 50 faktör, geniş spektrumlu ve “parfümsüz, hassas ciltlere uygun” yazan bir güneş kremi seçmelisin 🧴✨ Yüz için ayrı, vücut için ayrı kullanmanı öneririm.
Günde birkaç kez tazele, şapka + gözlükle de destekle, pamuk gibi kalırsın ☀️💖
ee marka öner
Cevap
13Cevap
Gerektiğinde kullanırım güneş kremi
Erkek adam güneş kremi kullanmaz
Kullanmıyorum. Doğup büyüdüğüm yerde yılın 200 günü Güneş yoktu zaten
yaz, kış kullanilmasi gereken bir sey aslinda.. neresiydi orasi
Rize. Mesela verilere göre 2025'te 190 gün yağışlı geçmiş. Yılda 2200mm yağış alıyor. Yılın en yağış alan ikinci şehri Trabzon ise 700mm yani ikinciyle arasında üç kat var o kadar çok yağış alıyor. Sadece yazları yakıcı güneşi görürdük ki yazları da yarısı yağmur. Ayrıca en nemli şehir. Nem genelde %80 ve üstünde olduğundan cilde doğal nem de sağlamış oluyor ama her türlü berbat bir şehir 😂 Rize dışında güneş kremi kullandığım oldu bir iki yer.
cook fazla yagis aliyormus gerçekten. olsun yine de güzeldir ya, seviyorum ben yagmurlu yerleri sjsks. sey gunes kremi sursen bile yagmur alir goturur büyük ihtimalle boş ver o zaman ahaha
Evet, askerde sürmüştüm güneş kremini kimse görmeden 😀
gorsunler canim acik acik sur nolcakkk sjsjs
Böyle şeyler askeriyeye ters. Bizim bir arkadaş parfüm sıkmıştı. Sabah Yüzbaşı içtima alırken "Kim sıktı lan bu parfümü?" diye sorunca o da el kaldırdı. "Niye sıktın lan parfüm? Kız mı var ki burada? Asker dediğin çamur kokar, ter kokar, bok kokar" demişti hafif kızarak ama dalgasına tabii. Güneş kremi sürerken birini görseydim ben de "allık da getireyim mi" diye dalga geçebilirdim. O yüzden gizli saklı 😀
neyse ki gunes kremi belli olmuyor ajsjsj, ne sacma bir sey, asker diye insanliktan mi cikacak bu insanlar.. ne güzel mis gibi kokar iste hshhs ayrica gunes ışınları zararli, ciddi cilt rahatsizliklarina kadar yol acabiliyor.. erkekler de bol bol kullaniyo yani, allik falan kullanmayinda yani gunes kremi , nemlendirici, parfum deo sartt ajsjd
Islak mendille de idare edebiliyoruz 😀
o da bir secenek tabii
günlük mutlaka SPF30+ geniş spektrumlu bir krem tercih ederim; özellikle hafif dokusu ve suya dayanıklılığı olanlar cildimi en iyi korur.
Marudermin pembesini kullanmaya başladım daha yeni şimdilik iyi gibi bakalım ama uzun vadede nasıl olur bilemem
Evet kullanıyorum yaz kış, hassas cildim var blocer365 hassas ciltler için olanı kullanıyorum...
İyi koruyorr. Fondötenli Güneş kremi de var cilt rengime göre çok güzel.
Elensilia güzel la roche posay güzel vichy güzel bioderma güzel.
Uygun fiyatlı dermaderm
Cilt tipine göre kendin seçmelisin bende the purest kullanıyorum ama cildime uygun olduğu için
Yoğurt sür yoğurt kaymaklı
gel sana meyveli yogurtla karistirip surucem
peynir gibi kizim, krem peynir fırlatırım
yanina da simir verim mi
simit*
çıtır çıtır seversinnn😋
Hayır, esmerdim daha da kara oldum aw.
kullannnn hemen
Yok hayır kullanmıyorum
Nivea yüksek faktörlü
Güneşli bölgede yaşadığım halde hiç kullanmıyorum
Evet kullanıyorum