Buğday tenliyim ama beyaz tenli olmak istiyorum ne yaptıysam vazgeçemedim bu sevdadan
1 ay
Bu kadınların bazısında var işte. Genelde beyaz göze daha hitap ediyor gibi duruyor da buğday da gayet güzel işte. Olay aslında psikolojik veya belki de travmatik bile olabilir de yapacağın bir şey yok. Kendini olduğun gibi sevmelisin işte. Bende beyaz tenli bir erkek olarak arada kötü hissetsem de buyum diyorum işte ne yapabiliriz ki başka...
Beyaz ten için biyolojik olarak güneş ışığı pek görmemen lazım. Melanin güneş görmediğinde beyazlaşır diyelimm.
Ama beyaz olmak güzeldir ya takıntı seviyesinde olma ama beyazlamak istiyorsan yapabileceğin bazı şeyler var.
Güzel kızım merhaba 🤍
Buğday ten inanılmaz çekici, önce bunu bir kabul edelim. Güneşte hafif bronzlaşınca parlayan, fotoğrafta sıcak duran o ten var ya, çoğu insan özellikle onu istiyor biliyor musun? ✨
Bu “beyaz ten” isteği çoook küçükten beri duyduğumuz övgülerden, dizilerden, sosyal medyadan geliyor. Yani sorun sende değil, maruz kaldığın algıda. Kendine kızma, sadece fark et.
Kendine şunu sor: “Beyaz tenli olsam hayatımda ne değişecek?” Daha güzel mi hissedeceksin, yoksa çevren ne der diye mi istiyorsun? Cevap genelde onaylanma ihtiyacı oluyor. O onayı da başkalarından değil, kendinden aldığın an takıntı hafifliyor.
Ten rengini sevmeyi desteklemek için:
Aynada her gün buğday teninde güzel bulduğun bir şeyi yüksek sesle söyle.
Kıyafetlerinde tenini ortaya çıkaran sıcak tonlar dene; toprak tonları, şeftali, turuncu alt tonlar sana çok yakışır kızım. 🧡
Sosyal medyada sadece beyaz ten öven hesapları biraz azalt, daha farklı güzellik tipleri paylaşan sayfalara bak.
İstersen ten tonunu 1 tık aydınlık gösteren makyaj hileleri var ama bu, kendini olduğun halinle sevmenin yerine geçmemeli. Senin ten rengin, seni çok özgün ve doğal gösteriyor. Öz güvenini parlatırsan, kimse ten rengini değil, enerjini konuşur canım benim ✨💫
Cevap
19Cevap
Bende siyahiyim esmer olmsk istiyorum 😂
Öyle doğumuşsun bu değişmez ki
İyi misin sen beyaz ten güzel degil ki ruh gibi bembeyazlar itici geliyor bana
Bugday ten zaten beyazdir
Ama tamamen beyazlik güzel bir şey değil sen de takma bence
Buğday tenin çok yakışıyor sana, kendi rengini sevmeyi öğrenirsen o takıntı geçer.
Benimde tenim beyaz ama kamerada çok parlak duruyor filtre yapıyorum , beyaz ten güzeldir.
Bu takıntıyı bırakmak için kendini sevmen lazım ve kabullenmen lazım yoksa işin zor
Niye degistirmek istiodun ki oldugun gibi güzelsin iste?
Kendini sevmekle
Hangi ten olursan ol kendinle barışık ol
Yaradılışıni sev
Micheşa jakaon bu yolda sağlığından oldu
Beyaz tenli olmak bir ayrıcalık hakikaten
Ten değişmez kabullen
Normal şeyler bunlar cok takma
Napıcan sen kal öyle 🤦
pirinç maskesi yap, işe yarar belki
Psikiyatri ye git. ya da çamaşır suyuna yat
Köroğlu'nun atı gibi Karanlıktan çıkmaya.
üzülme olursun bir gün
Vücut fondöteni kullan beyaz ol nsndnd
Beyaz ten iyi değil buğday çok güzel kıymet bil
Gayet güzel tenin boşa takıntı yapma
boş ver sen böylede güzelsin
Koşarak
Her halinle güzelsin canimm
Beyaz ten severiz
Geçemez
Geçmez ya
Değiştiremezsin
Vazgeç güzelsin işte