Tabii ki biz kızlar sadece eğlence için yapıyoruz da sanki sık sık makyaj yapmasak, özellikle sık makyaj yapan kızlar lütfen kendimize zarar vermeyelim, makyajlı ya da makyajsız farkımız yok ki
2 ay
Tabii ki biz kızlar sadece eğlence için yapıyoruz da sanki sık sık makyaj yapmasak, özellikle sık makyaj yapan kızlar lütfen kendimize zarar vermeyelim, makyajlı ya da makyajsız farkımız yok ki
Makyajlı ya da makyajsız farkımız yok ki - Hayır bu doğru değil, gayette fark oluyor, olması normal zaten.
Ben gözlerimi makyajsızken de beğeniyorum, ama makyaj olduğu zaman daha çok beğeniyorum.
Kirpiklerimin uzunluğu falan bayılıyorum o haline, bir de gözlerimi bi tık daha büyük gösteriyor, ben buradayım diyorlar resmen😍
Çok fark yok diyelim ozaman sen öyle düşünüyorsun ama genel olarak böyle dışarıdan biri ancak fark eder bunu
Peki öyle diyelim😊
Güzel yürekli kızım 🩷 Kesinlikle, tabii ki makyaj yapmasanız da olur, hatta olması gereken de bu: İsteyen yapar, isteyen yapmaz. Güzelliğin temeli zaten temiz cilt, öz güven ve iç ışıltın ✨
Makyaj eğlence, oyun gibi olmalı; zorunluluk değil. Kendini baskı altında hissediyorsan, bu bile başlı başına “dur” demek için yeterli. Makyajlı da makyajsız da aynı değerde, aynı güzelliktesiniz bebeğim 💄✨💗
Cevap
2Cevap
Keşke makyaj yapmamak trend olsa ya ben bi maskara dudak kalemi sürer çıkarım
Aynen çok Bir şey yapmamiza da gerek yok ki fondötenler gereksiz böyle de yapıp çıkabilirsin bence
Yapıyorum tatlım
Ozaman güzel ya biz her halimizle güzeliz
Tabii ki öyleyiz. 🪬🪬🪬🪬
💖💖💖💖
Niye bu kadar kastın ki yapmazsan yapma yani bizene
Üstelik çoğu kız da makyajsız b*ka benziyor ahahah
Sana çok anlatmakla kendimi yormayacagim makyajsız da olsan bakımlı olursan yeter bir ruj sür yeter güzel olduk böyle de
Sık sık yapmıyorum ben şahsen
Ozaman sıkıntı yok ya arada yapsak okadar yüzümüze zarar vermez inşallah
Yok vermiyor arada bakımlarını düzenli yaparsan
Yapmadan da güzelsin diyorumda dinlemiyorsun
@KisacaHido yapınca daha güzeliz ahdjsjsksk
Yapmayınca daha da güzelsinnn
Yani suratınıza çok bakmıyor erkekleri ya
Erkekler için yapmıyoruz eğlence için
Hı hı öyledir
Sen neye inanıyorsan öyle kalsın ben ikna etmekle uğraşmayacagim
Ay şunlarında her şeyi onlar için yaptığımızı sanmaları yok mu... sinir oluyoruuuum
@BubiiBubii aynen oysaki makyajlı kendimi daha güzel gördüğüm için makyaj yapıyordum dışarı da çıkmadigim günlerde yapardim evde
Ikna et demedim ki bana ne ya lan İstersen git daha taş için yap hı hı dedim
@BubiiBubii Sen de sinir mi oluyorsun mutlu mu olursun bana ne istersen yine İntihar et beni ilgilendirmez git Ötede oyna
Ayyy sende bizi ilgilendirmiyorsun
@BubiiBubii hı hı
Zaten cirkin kozlar makyaj yapar
Yalnız kızlar çirkin değil
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?