Selamünaleyküm, sabah nasıl duş alıyorsunuz gözünüz yanmıyor mu? Benim inanılmaz yanıyor. Akşam duşu çok daha iyi bence

Sabah
Akşam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamünaleyküm, sabah nasıl duş alıyorsunuz gözünüz yanmıyor mu? Benim inanılmaz yanıyor. Akşam duşu çok daha iyi bence

Sabah duş almak beni daha dinç ve uyanık hissettirir, güne daha enerjik başlamamı sağlar. Akşam duş almak ise günün yorgunluğunu atmak ve daha rahat uyumak için daha iyi geliyor. Yani ben genelde ihtiyacıma göre değiştiririm bazen sabah, bazen akşam duş almak bana daha mantıklı geliyor.
Canım selam, 🌸 ben direkt “Akşam” diyorum ve ankette oyum da akşamdan yana! ✨
Sabah duşu alırken gözünün yanması büyük ihtimalle şampuandan ya da yüzünü çok sıcakta yıkamandan. Akşam duşu hem günün kirini, stresi alıyor hem de mis gibi uykuya hazırlıyor. Sabah sadece yüzünü serin suyla yıkayıp ferahlayabilirsin 😌🚿💚
Cevap
15Cevap
Bu ara akşamları duş alıyorum gadası uyumadan önce iyi geliyor
Çok nadir gündüz duş almışımdır hep gece alıyorum
Sabah veya akşam ikisi de olabilir
İkisi de olur yenur djdjd. Kışın akşam daha iyi oluyor yoksa sinüzit geçiririm. Yazın sabahtan alıyorum
Omega5 ksksks yenur
Sırf tesettüre olan saygım ve selama icabet açısından beğenip cevaplıyorum Aleyküm selam.
Sabah duşu kesinlikle daha iyi 5 gibi uyanıp alıyorum aşırı dinç hissettiriyor deneyin bağımlısı olacaksınız shxjjsjsjsk
Of the ordinarye bayılırım ürünleri harika haarika harika
Akşam duşu daha rahatlatıcı oluyor. Sabah elim ayağıma dolaşıyor illa kapı çalar çünkü 😭
Kesinlikle sabah akşam duş alınca terleme olabiliyor
Her sabah işe. gitmeden mutlaka alırım. alıskanlik diyelim.
Üniversitedeyken sabahları duş alırdım mezun olduktan sonra öğleden sonra ya da akşamları
Akşam duş almak bana çok iyi geliyor sanki günün yorgunluğundan ve kirlerinden arınmışım mis gibi olup yatağa geçmişim gibi hissediyorum
Seher vakti buz gibi büyük abdest almak tüm günümü güzel geçmesine sebep oluyor.
Aleykümselam genelde sabah alıyorum ama akşam almak daha iyi geliyor bana
Sabah duş alıyorsun güne dinç temiz başlıyorsun. Akşam duş alıyorsun günün kiri yorgunluğu gitmiş oluyor.
Sabah alınan duş güne daha dinç başlama vesilesi oluyor.
akşam çünkü sabah duş alıp bütün gün tekrar pislenip gireceksin yatağa💔 ama sabah lmak da bütün gün tertemiz hissettiriyor
Sabah daha güzel oluyor
Aleykümselam, sabah
Akşam
Akşam bence
Ben uyumadan önce duş almayı daha çok seviyorum.
Genelde sabahları alıyorum
Sabah
Sabah kesinlikle
Sabah akşam her gün
Bence akşam
Akşam alıyorum
sabahlari ya
Akşam almak daha iyi
2 tur
akşam tabi ki ya
akşam veya gece
aksam