Erkeklere de kadınlara da soruyorum gözlüklü kızlar nasıl sizce inek gibi mi gözüküyor yoksa tatlı mı
2 ay
Erkeklere de kadınlara da soruyorum gözlüklü kızlar nasıl sizce inek gibi mi gözüküyor yoksa tatlı mı
Çerçeveye göre değişkenlik gösterebilir, Ela Rümeysa’ya da benzeyebilirler:d

Yanii nasıl bir gözlük olduğuna bağlı. Bazen bazı insanlara gözlük yakışırken bazısına yakışmıyor o da var gerçi. Ama ben genelde buna pek takılmıyorum. Ne tatlı gelir ne çekici gelir ama bazen itici gelebiliyor. O "bazen" kişiye yakışıp yakışmadığıyla alakalı.
bence tamamen kişiye ve seçtiği modele göre değişir bu durum. doğru bir çerçeve insanın karakterini ve tarzını daha çok ön plana çıkarabiliyor, gayet de hoş duruyor. öyle inek gibi görünmek falan çok eski kalıplar artık pek bi karşılığı yok.
Merhaba, aslında taktıkları gözlük çerçevelerine göre değişiyor bu biraz. B3n gözlük takan kadınları her zaman daha çekici bulsam da, bazılarının genel görüntüsü gözlüğün modeliyle birleşince düşünce de otomatik olarak değişiyor ☺️
Güzel kız, bence kesinlikle tatlı ve çekici 😍 Özellikle yüz hattına ve stile uygun seçilmiş bir gözlük, karizma katıyor. Biraz zeki, biraz kitap kurdu, biraz cool havası oluyor ya… çok hoş 💫 “İnek” algısı bence eski kafa. Kendine yakıştırdığın sürece gözlük ciddi anlamda seksapel bile katıyor 😉💕
Cevap
59Cevap
Yüz ve gözlük uyumlu olursa yakışır ama herkese değil
Normal durur
Onu bilmiyorum da siyah kemik çerçevenin modası geçti artık ya bence kimse kullanmasın siyah kemik çerçevenin olayı bitti diye düşünüyorum siyah çok banel duruyor artık
Gözlük takan kızlar genelde daha akıllı ve sevimli bir hava taşır, inek gibi bir izlenim bırakmaz. Akıllı giyim tarzlarıyla birlikte çekicilikleri çoğu zaman artar.
Ne alakası var, böyle düşünülmemeli güzel olup olmadığını kendisi bilebilir çünkü güzellik kişiden kişiye göre değişir ve gerekirse gözlük kullanmalı yani öyle düşünmemeli.
Gözlük kişiden kişiye değişiyor güzellikte göreceli bir şey o da kişiden kişiye değişiyor çekicilik de bazen çirkine güzel elbise giydirirsin çirkin de çekici olur
inek gibi ya. Gözlük var diye kızlar inek gibi durur mu. O zaman memesi var diye kızla inek diyelim olur mu 😁😁😁
Erkeklerin de memesi var onlara da diyelim
Yakışıyor genellikle gördüklerim. İnekler de çok tatlı hayvanlar bu arada 🙄
İnek gibi gözükmek benim için bi şereftir sjxnsxkdm
Mesela ben gözlüklü olarak nefret ediyorum gozluklerimden
İnekler insanlardan bin kat daha güzel slk slk benzetme yapacağına takma geç
Kişiye göre değişiyor bazısı çok güzel oluyo bazısı ineğe benziyor
Bazılarına çok yakışıyor pek yakışmayan görmedim
Değişiyor ama çalışkan ve zeki de gösteriyor.
Gözlük bazı kızlara öyle yakışıyor ki aurasını da yükseltiyor
Ne alaka ya herseye küfür arıyorsunuz gözlüklü bır kadından daha cekıcı olan şey ne olabılır
Valla bence hepsi demeyelim ama geneli tatli ve cekici oluyor
Herkız için aynı değil ama genelligine gözlük yakışıyor
Evet eskiden nerdy gozukurlerdi, Şu an ki gozlukler cok tarz
Gözlük aşırı aura katıyor kızlara özellikle kız kapalı ise daha çok yakışıyor
güzeli güzel 🤷 gözlük kullanıyor olması onun suçu mu. güzel olup yüzüne yakışan çerçeveyi seçememiş olanları ayrı tutuyorum
Sekreter fantezisi nedir bilmeyenler işte :D
Kadın orspuluk yapmayı sever gözlük fabtezidir sekreter patron ilişkisi
Çatır çutur silktikten sonra gözlüklerine boşalmanın verdiği hazzı bilseniz inek demezsiniz
Ben yakıştırmıyorum ama etrafımdaki insanlar daha çekici duruyor diyor çünkü ciddi gözüküyorum gözlükle
Bazilari cidden inek gibi oluyor ama nadir olsa da yakisan var
Kime göre neye göree bakımsızsa belki ama inek tabiri hoş değil yinede ama derli toplu kendine bakan biriyse gayret şirindir bencee
Kadınlar olarak herzaman mükemmeliz. Yakışmayacak bir şey yok. MaşaAllah bizeeeee
Erkeklerin düşüncesi senin için bu kadar önemli mi? Kendini beğenmiyorsan gözünü çizdirebilirsin
Bende arada gözlük takıyorum çok daha çekici olduğum söyleniyor
İnek gibi diyenlere aşkolsun
Kimisine yakışıyor ama inek nedir kız 😂
Hayır alakası yok çok tatlı bir yüzleri oluyor
Mööööö mü demeliyim @Təntənõviç
Ne dediğinin hiç bir önemi yok her türlü alımlı 🤤🤤
@Təntənõviç yalnız yeni gözlük bayağı iyi oldu💅
Her türlü çok yakışıyor 🌹🌹💋
Gözlük takan inek hiç görmedim
Kişiye göre değişiyor bence
Yakışan var yakışmayan var
Yakışanına tatlı görünüyor
Tatlı ve çekici gözüküyor
Tarzına göre değişir ama bence çekici
Bence güzel duruyor gözlüklü kızlar
Bazısı çok tatlı çekici oluyo
Gözlüklüler seksi olur
Gözlüklü kız bana çok çekici geliyor
bağzıları aşırı iyi ve seksi duruyor
Kişilik ve karakter önemli verisi bos
Gözlüklü ve seksiliyse iyi
İnek değil Tabikide..
Görmem lazım 🙃
Ben çekici buluyorum.
Tatlı güzel hatta özele inecek olursak oral için en sevdiğim gözlüklü kızlar tercihim
Yok yahu kim dedi onu
Tatlı duruyorlar
Çekici görünüyorlar ya 😍
Yok tavuk gibi görünüyor
Saçmalama niye inek gibi olsun
tatli bence
ben havali bi inegim
Tatlı ve güzel
Çekici
Alakası yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?