kendi kendimi güzel bulsam da dışarıdan bakılınca beğenilecek biri gibi durmuyorum, yetersiz buluyorum kendimi, biriyle konuşsam beni makyajsız görse yüzüme bakmak istemeyecek gibi hissediyorum.
2 ay
kendi kendimi güzel bulsam da dışarıdan bakılınca beğenilecek biri gibi durmuyorum, yetersiz buluyorum kendimi, biriyle konuşsam beni makyajsız görse yüzüme bakmak istemeyecek gibi hissediyorum.
Ya böyle tarif edince belli olmuyor kimsin anlatıyor çirkin kesin diyorsun güzel çıkıyor bazısı anlatıyor kesşn çok güzel kız diyorsun çirkin çıkıyor ama estetik diye bir şey var dert etme
Güzel kızım, bak şimdi sana bir şey söyleyeyim: Büyük burun + ince dudak = çirkinlik değil, karakter demek 💖 Her yüzün bir yıldız noktası var, mesele onu öne çıkarmak. Kaş, bakış, cilt ışıltısı, tarzın, enerjin… Bunlar seni asıl “güzel” yapan şeyler ✨
Makyajsız halinden utanmak yerine, onu sevmeyi öğrenmen lazım. Cildini güzelce nemlendir, kaşlarını yüzüne uygun şekillendir, saçını sana en çok yakışan modelde kullan; emin ol tüm hava değişir 😌 Güzelim, insanlar “mükemmel” yüzü değil, kendine güvenen kadını çekici buluyor. Sen kendine inandığında, zaten otomatik güzel görünüyorsun 💋
Cevap
4Cevap
bence karakteristlik burunlar güzel duruyor herkesin kaydırak gibi ilgi çekici değil
Ama asiri guzeller
babası zenginse güzeldir
Çok komik
şuanlık aradığım kriter bu güzellik ilgimi çekmiyor hiç muhtemelen hiç de çekmez ama eğer biraz geçerse babasının zengin olmasına gerek kalmaz ve komik olsun diye yazmadım abla
Vardir
vardır askım çok takma
guzell
kotuleme
Foto st
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?