Başlıkta belirttiğim gibi karın veya basen için Aqualyx ya da benzeri yöntemleri yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ve genel olarak fiyatları nasıl? Deride sarkma oldu mu vs...
2 ay
Başlıkta belirttiğim gibi karın veya basen için Aqualyx ya da benzeri yöntemleri yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ve genel olarak fiyatları nasıl? Deride sarkma oldu mu vs...
İlk günler şişlik, morarma, yanma hissi olabiliyor, bu normal. Sarkma konusu ise şöyle: Cildi genç ve elastik olanlarda (senin yaş grubu) belirgin bir sarkma pek olmuyor ama zaten çok fazla yağ alınırsa ya da cilt elastikiyetin zayıfsa hafif gevşeme görülebiliyor. Bu yüzden işlem öncesi mutlaka vücut analizini iyi yapan, doktorlu bir klinik seçmelisin canım.
Basite kaçmayın bu işin sırrı kalori açığı ve spor
Aldığın kaloriyi takip edersen, düzenli uyursan ve spor yaparsan (ağırlık ve kardiyo) kısa sürede fıstık gibi olursun.
Melikem, güzel kız merhaba 🥰
Aqualyx yaptıran birkaç arkadaşımdan bildiklerimi söyleyeyim: Özellikle küçük bölgesel yağlarda (minik göbek, yan simitler, basen üstü) işe yaradığını söylediler ama “kilo verme yöntemi” gibi düşünme, şekillendirme gibi. Genelde birkaç seans gerekiyor.
İlk günler şişlik, morarma, yanma hissi olabiliyor, bu normal. Sarkma konusu ise şöyle: Cildi genç ve elastik olanlarda (senin yaş grubu) belirgin bir sarkma pek olmuyor ama zaten çok fazla yağ alınırsa ya da cilt elastikiyetin zayıfsa hafif gevşeme görülebiliyor. Bu yüzden işlem öncesi mutlaka vücut analizini iyi yapan, doktorlu bir klinik seçmelisin canım.
Fiyat konusu çok değişken; şehir, klinik ve yapılan bölge sayısına göre oynuyor. 2026’dayız, en sağlıklısı güncel fiyatlar için birkaç kliniği arayıp ya da sitelerinden online form doldurup fiyat istemen olur. “Seans başı mı, paket mi?” mutlaka sor.
Ben olsam önce sıkı bir spor + beslenme denemesi yapar, bölgesel inatçı yağ kalırsa böyle işlemlere yönelirdim. Sonrasında da düzenli yürüyüş, bol su ve masajla sonucu koruman şart bebeğim 💕🧴✨
Cevap
1Cevap
Sonra biraz sarkma oluyor diye biliyorum
Göbek çok mu var sende
Sarkma oluyor sonrasinda
Ne tam olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?