Böyle değişik havalar hareketler falan. Kendinizi bu kadar kasmayın bence. Doğallık size daha çok yakışıyor. 😃

Böyle değişik havalar hareketler falan. Kendinizi bu kadar kasmayın bence. Doğallık size daha çok yakışıyor. 😃

Hepsi değil genelleme yapmak doğru olmaz. Yakışıklı erkekler bazen daha çok ilgi gördüğü için mesafeli davranır; bu da “kasıntı” gibi algılanır. Aslında çoğu zaman bu sadece algı, karakter meselesidir.
Çok güldüğüm üç erkek tipi var;
- Kalın sese ölüp bittiğimizi zannedip kart kart konuşup Kasım Kasım kasılması.
- İri vücuda aşık olduğumuzu zannedip göğsünü gere gere gezmesi
- Bide senin bahsettiğin tipler 😄
''Of dur şimdi ya biraz sert ve soğuk görünmeliyim mesafeli olmalıyım ki beni isteseler de elde edemeyeceklerini göstereyim''
Su yerine kasıntı içiyorlar herhalde :D
Güzelim merhaba 😊
Bence çoğu yakışıklı çocuk küçük yaştan beri “yakışıklısın, cool olmalısın” diye şartlandığı için böyle kasıntı bir moda giriyor. Aslında çoğu özgüvenli değil, rol yapıyor. Doğal ve samimi erkek çok daha çekici, katılıyorum. Zaten gerçekten kendine güvenen erkek kasıntı takılmıyor 😏✨
Cevap
17Cevap
Çoğu yakışıklı erkek sürekli övüldüğü için burnu havada oluyor. Doğal olmak her zaman daha yakışır.
Bazıları kibrin den bazıları da kızlar dan uzak durmak için
Yakışıklı erkeklerle güzel kadınlar genelde kasıntı olur.
Aynen özellikle onlara soru sorduğumda konuştuğumda kasıntılıklarını ilim ilim hissediyorum
Güzel kadınların kendini Nirvanada sanması hakkında neden konuşmuyoruz
Çünkü egoları tavan oluyor bu da onları kasıntı yapıyor
Genelde narsist oluyorlar
Bunu anlaman icin güzel ve cekici kadin olman gerekiyor ayni sekilde olurlar onlarda ;)
Sanki altından dicemde kadınlarda aynısını yapıyor erkekler git gide kadına benzemeye başladı🤣🤣
Doğal erkekleri sevin
Hem yakışıklı hem doğal olsun
Tabiki çirkini anası bile sevmez mk maymunları
Bide yakışıklı olduğunu sanalarıda ekle gerçekten kusasım geliyor
Canim benim kocamda cok yakışıklı 🥰😘😘🥰🤭
Bu sorularını keşke onlara sorsan : neden kasıntısınız diye. Doğrusu bu bence.
Olabilir ve haklılık payınız var.
Oralarda segil
Çok yakışıklıyım ve çok havalıyım
Yakıştırdığınız gibi farklı davranacak değiliz git başkasını manipüle et
İki yakışıklı ya aşığım bu aralar ikisi de burnundan kıl aldırmıyor neyseki platonik
Son kullanma tarihi geçtiyse normal
Çok ilgi görüyordur
cool olma çabaları
Doğalız kasıntı değiliz no. problem 😎
Kasıntı dan kastın nedir
kime göre yakışıklı kime göre kasıntı
Olmuyoruz
sayenizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?