Ya ben hiç yüzüme makyaj yapmıyorum ama yorgun görüntü var, o nasıl gider, kullandığınız serum, krem falan var mı ya da ne kullanıyorsunuz
2 ay
Ya ben hiç yüzüme makyaj yapmıyorum ama yorgun görüntü var, o nasıl gider, kullandığınız serum, krem falan var mı ya da ne kullanıyorsunuz
Cevap
3Cevap
krem kullanırlar
Hyalferrin biogeni kullanıyorum göz çevresi için genellikle hem nemlilik hissi hem kokusu beni mest ediyor. 🌸
Ölmezotu hidrosefali kullan iyi geliyor kırışıklıklara vs.
Wuuuu ölmez otu bilebilen birisi 🫣
@Gldn207208 Çok müthiş yararı var ya. Çayını al iç vücutu resmen yeniliyor. Ben kendim sabah yüzüme sıkıyorum.
Siz kendiniz mi yapıyorsunuz hazır kullandığınız marka var mı. Maalesef bana yaramıyor bitkisel içerikli cilt bakım ürünleri. 🤦 Fakat 'ölmez otu ', 'altinotu ' çok iyi bildiğim bir çiçektir memleketten toplayıp bitki çayı olarak kullanmak için getiririz her sene. Aktarlarda satılanlar taze olmuyor.
Hidrosol bu arada hidrosefal değil 😂
@Gldn207208 Ben kendim üretiyorum satın almıyorum. Bende adaçayı, melisa, anadolu adaçayı, biberiye, kekik aklına gelebilecek bütün aromatik bitkilerin fidesi var. Bu bitkiler büyüdükten sonra bitkiden hidrosefali yapıyoruz. Bazı ciltler hassas sürülmüyor ama çaylarını içebilirsin aşırı derece de vucuda pozitif etkisi var.
Hidrosol pardon :) sabah sabah uyanamadım :)
Kesinlikle, çay olarak tüketiyorum ben sadece. 🙂fitoterapiye fazla ilgiliyim bu konuda araştırmayı ve hayata geçirmeyi severim. Ülkemiz bu konuda çok zengin şükür envai çeşit bitkiyi bulabiliyoruz.
@Gldn207208 Bitki deryası bir memleket evet ama insanlarımıza bu konuda eğitim verip yönlendirmemiz gerekiyor. Ancak hasta olunca farkına varıyorlar bu bitkileri
Öyle değil aslında bu konuyla ilgilenen çok insan var 💁 sandığımızdan daha fazla. Hastanelerde şifa bulamayıp bitkilerle iyileşmiş insanlar biliyorum. 💁
@Gldn207208 Benim genel çevre zaten bitki vs ilgili insanlar ama bir çoğu +40/45 yaşında ben 20/25 yaş görmedim hiç ama belki dediğiniz gibi bitkisel yöntemi tercih eden rahatsızlığı olan gençlerde vardır.
Var var 😬 fazlasıyla
@Gldn207208 Selam olsun o genç kardeşlerime o zaman :) Gelsinler beraber onlarla safran yetiştirelim :)
İthal mi safranınız🙄benim alışveriş yaptığım biryer var ama merak etmedim değil sizinkileri. İnternet siteniz var mı alışveriş için. Atalım suyunuza birkaç sarfan bakalım yolumuza 😂varsa kara halilenizden de alırız üç beş.
@Gldn207208 Satış yapmıyorum maalesef benimki hobi sadece elimde vardı kasa hepsini o gün dağıttım :) Ama şu an zaten yaz geldi safran kış bitkisi kışa doğru hatırlat sana saksıda ayarlalayayım :)
Yanlış anladım
Sorry 😕
@Gldn207208 Aslında satış yapsam güzel para var ama işte benim kendi işimden ona vakit vs kaldığı yokki :) Pazarda satsan en az günlük 10.000TL kazanırsın
Ne ise yarıyor nereden temin ederim
Kelepçe kullanılıyor olabilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💕
Yorgun görüntü için önce iyi bir nemlendirici göz çevresi kremi şart, hafif yapılı ve nem veren bir tane kullan. Akşamları kafein içerikli göz altı serumu yorgunluk ve morluklara iyi geliyor. Sabah yüzünü soğuk suyla yıka, göz altına da buzla hafif masaj yap, şişkinlik iner ✨ Makyajsız da çok fresh durursun 💫