Sokakta, mekanda, hastanede, kurumlarda, otobüste, metroda her yerde denk geliyorum ya; ter ya da ağır sigara kokuyorlar lan, bir tane güzel kokan yok :(
1 ay
Sokakta, mekanda, hastanede, kurumlarda, otobüste, metroda her yerde denk geliyorum ya; ter ya da ağır sigara kokuyorlar lan, bir tane güzel kokan yok :(
Pahalı parfüm alacak param yok ucuz alıyorum evde sıkıyorum dışarı çıkmadan evden çıkana kadar koku kayboluyor ben de istemez miydim güzel kokmayı o pahalı parfümlerden kullanmayı?
Ağlarım
Ağlama pahalısından da alırım sırf sizlere güzel kokabilmek için
Ajssjsjsjsjdjdjd adamsııınn
Sağol :D
Canım kızım merhaba 🌸
Beni de en çok yoran konulardan biri bu… Güzel kokmak aslında zor değil ama çoğu erkek düzenli duş, doğru deodorant ve parfüm alışkanlığını önemsemiyor. Bir de sigara + ter kokusu birleşince facia oluyor 😅
Sen kendin güzel kokup standartını yüksek tut, yanına gelen erkek mecburen düzene girecek 😉✨💐
Cevap
14Cevap
Kendisine saygısı olmayan, düşüncesiz varlıklar onlar.
Erkeklerin çoğu özensiz dikkatsiz umursamaz halde. Biraz dikkat etmeli özenmeli herkes
Üstüme alınmadım yeterince temiz ve güzel kokuyorum.
Çok haklı bir serzeniş hem cinslerin sigara ter kokuyir çok kötü ben bile rahatsız oluyorum
Kadınlara bin tane kriter sayarlar kendileri de böyle iğrençler işte yıkanın bari doğada yaşayan hayvanlar sizden daha temiz😒
Genimizde yokki. Bizim terimiz veya gazımız sizinki gibi lavanta kokmuyor
Suya sabuna temas yoksa kokar tabi
Tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyorlarmış
Benim arkadaşım öyle. Kızlar sadece çıkar için kullanıyor. Bildiğin hayvandan farkı yok. Tuvaletten çıkar elini yıkamadan yemek yer.
Sana onlar denk geçmiş
Bana nasık denk gelmiş toplum içindekileri söylüyorum
Geçen diş hekimine gittim içerisi ayak kokuyordu sjdjdjdjd
Apış arası, yanık kilotlu çorap dksndndmdm
Askerde 1 ay yıkanmayan varmış öyle diyorlar sjsjdjd
İsteyen yapıyor işte istemeyen yapmıyordur kokuyordur sksjdn
Bakımlı erkeğe denk gelmemişsin
Tüm erkekleri kokladın sanırım
Toplum içindekiler böyleydi
Benim kırmızı çizgimdir.
Karşılaşmadık
Ben hariç