Arkadaşımın yeni profilini gördüm kafayı yemek üzereyim, aşırı güzel bir kız, bayıldım, bakan kişi anında aşık olur net. Ben de öyle güzel olmak istiyorum ama onun gözleri ela, benimkiler koyu.
1 ay
Arkadaşımın yeni profilini gördüm kafayı yemek üzereyim, aşırı güzel bir kız, bayıldım, bakan kişi anında aşık olur net. Ben de öyle güzel olmak istiyorum ama onun gözleri ela, benimkiler koyu.
Yüzünü pek değiştiremezsin. Eğer kilon varsa spor yap, fitleş. Yüzün de değişir. Bunun haricinde bakımlı ol ama doğallıgını bozma. Kendine en çok yakışan saç, makyaj tarzını bul. Güzel kok. Bunları yaparsan 3 adım öne gidersin
Bakımlıyım güzel kokuyorum makyaj yapıyorum abartmadan ama doğuştan onun kadar güzel değilim ona yetişemem sarı saçları var doğal gözleri de ela yüzü dünyanın en güzel kadınıyla yarışır
Güzel kalpli kızım merhaba 🤍
Bak içten söylüyorum: Kimsenin güzelliği diğerini sollamıyor, sadece tarzı farklı. Onun kozu ela gözse, senin kozu o koyu gözlerin; doğru vurgulayınca aşırı çekici durur. ✨
Kaşlarını yüzüne göre şekillendir, cildine özen göster, saç kesimini yüz tipine göre seç, dudaklarına hafif renk, kirpiklerini belirginleştir… Bir de dik dur, kendine güven; en büyüleyici şey, öz güvenli bir bakıştır 😍🌸💄
Cevap
6Cevap
Egonu yükseltecek erkeklerle konuş sana dünyanın en güzel kızı olduğunu hissettirsin. O özgüven sana çoğu şeyden iyi gelir
Bunu bir dene
https://youtu.be/WQi9DChFZco?si=7s4_LSCKT12Cl9gwGüzellik göreceli ama estetik var
Bakımlı ve temiz ol sende çekici olursun
seksi ol yeter
Kıskandın mı
Hayır hiç aşırı güzel sadece ona benzemek istiyorum
Zor
Bir bakar mısın bana ve ona
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?