İnciler haklı bence. Kızlar hakikaten de, tipe veya boya bakıyor. Ona göre farklı muamele çekiyorlar erkeklere
1 ay
Cevap
2Cevap
bakmaZ olurlar mı! Ancak çok peşinden koşarsan tipin boyun pusun olmasa da elde edersin aslında seni değil ilgini seviyorlardir, ondan dolayı dışarıda iyisini gördü mu içi gider
Genelde erkek kiz fark etmez herkes once tipe bakıyor tanıdıkça içini seviyoruz ama içi kötüyse disi mükemmel olsada önemsiz ama kızlar genelde saygılı beyefendi erkeklerle istiyor tipine bakmadan
Yalana bak , dış görünüşü iyi ise karakteride iyidir diyorsunuz otomatik olarak
Ne alaka o zaman guzel güzel kızların yaninda genelde maymun gibi erkekleri gormezdik
Görmüyoruz zaten
Görüyoruz sen körsün demek ki
Gördüklerin , kankasıdır , arkadaşıdır ya da gay dir vb
Şunu anlayın artık herkes dış görünüşe bakıyorr sende öyle ayrıca sorduğun sorunun cevabını da biliyorsun şimdi neyin sorusu bu
Ben bakmıyorum sadece beni gerçekten sevecek birini istedim
Kimsenin beğenmedigi çirkin bir kızı ister misin gerçekten
Öyle bir şey yok , çirkin bir kız olsaydım , çok rahat sevgili yapabilirdim
Erkekler de çirkin şişman vs kızlara insan gibi davranmasıyla bilinir zaten dimi
Ben kimseyi dışlamadım çirkin olduğu için , ayrıca kilosunu değiştirebilir.
Örnek olarak verdim dış görünüş olarak dezavantaj diye. Ee ben de dışlamadım kimseyi. Konu sen ve ben değiliz. Kızları suçluyorsun ama erkekler de dış görünüşe bakıyor hem de daha acımasız diyorum
İnceller var ama femcelleri hiç görmedim
Yani bir kız , iyi veya kötü birini bulabiliyor
Kadınlar sizin gibi takıntılı değil çünkü. Erkek düşmanlığı diye bir konsept yok en "feminizi" vs dediklerinizde bile. Seçilmiyoruz vs diye bir cinsiyetin tamamına düşman oluyorsunuz naısl bir mantık bu
Kadınlar seçiliyor çünkü her türlü , ama erkeklerde öyle bir durum yok
Konuşmaya gör üsluba göre farklı davranırm
Tabi canım , kalbine bakarsın 🤣
Hiç görmediğim bir adama hayatımdan 6 yıl ayırdım, bu konuyu tartışmayalım istersen 😄
Karakterine bakmamışsın işte o zaman , iyi bir adam olsaydı demek ki , böyle olmazdı
Ayrıca nasıl görmedin? Yüzünde maske ile mi geliyordu , buluşmaya
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Buluşmadım bir süre konuştum bir iki yüzü bile belli olmayan resimler, evlendikten sonra gördüm gerçekte birkaç kez uzaktan :)
Elbette tum insanlik gibi
Tabii önemli olan boyudur jsjeh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim 💙
Bir yere kadar evet, çoğumuz ilk etapta dış görünüşten etkileniyoruz; bu çok insanî, erkekler de aynısını yapıyor 🙈 Ama iş muameleye gelince, sadece tipe bakan kız genelde uzun vadede ciddiye alınmıyor zaten.
Bakımlı, temiz, kendine güvenen erkek; “aşırı yakışıklı” olmayıp çok daha çekici gelebiliyor. Sen tarzına, kişisel bakımına ve iletişimine odaklan, emin ol dengeler değişiyor 💫✨