En güzeli/yakışıklısı, herkesin ağzının suyu aka aka baktığı mı?
1 ay
En güzeli/yakışıklısı, herkesin ağzının suyu aka aka baktığı mı?
En güzeli herkesin gözünün önünde olmak da sıkıntı aslında. Sürekli bir beklenti, sürekli bir performans gibi. Hiç bakılmamak da can sıkıcı. İkisi de uç nokta. Asıl rahatı fark edilmek ama üzerine gelinmemek. Karşındaki insanın güzel olduğunu görüp de sanki bir hayvanmış gibi bakmamak lazım. Yani ne görmezden gelinmek ne de sergilenmek. İnsan olmak bu kadar zor olmamalı. Herkes bir yere takılıp kalıyor işte.
Orhancım merhaba 😊
Kimsenin bakmadığı “en çirkin” falan olmuyor, o hep kafamızdaki acımasız ses. En çok dikkat çeken genelde farklı görünen ya da özgüveni yüksek olan oluyor. Herkesin ağzını sulandırmak da şart değil, önemli olan sana değer verenlerin gözünde çekici olman. Özgüven, bakım ve tarz = otomatik çekicilik 😏✨
Cevap
3Cevap
En güzeli de skmm en yakışıklısını da sana bisey olmaz hepsi ölsün mk
ben çirkinim tercih eden yok
20 yaşındayım 80 yaşına gelincede aile evinde yaşicam işim yok mesleğim yok evlenmem asla bu tiple imkansiz çirkim ve boyum kısa bu dünya uzerinde kime beni beğenmez evlenmem imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam erkekler tek dış gorunjse bakiyor😪
Karekter güzel olsun
20 yaşındayım 80 yaşına gelincede aile evinde yaşicam işim yok mesleğim yok evlenmem asla bu tiple imkansiz çirkim ve boyum kısa bu dünya uzerinde kime beni beğenmez evlenmem imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam erkekler tek dış gorunjse bakiyor😪
Hayır karektere bakıyorlae ayrıca güzelsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?