Tecrübeli ve memnun kalan insanlar var mı aramızda İstanbul içi fiyatları ne kadar yorumlar beklenir saygılar
2 ay
İhtiyacın var gibi durmuyor ki zaten güzel olan burnunuzu estetikle yapay bir hâle getiriyorsunuz ne gerek var buna? Tek tip dolaşıyorsunuz sonra hepiniz ortada
Bilmiyorum
Çok karakteristik bir burnun var sana hava katıyor
Güzel görüşün için teşekkür ediyorum
Rica ederim
Tolga merhaba yakışıklı 🤍
İstanbul’da burun estetiği fiyatları çok değişken, doktorun tecrübesine, hastaneye, kapalı/açık tekniğe göre ciddi oynuyor. En güncel rakamlar için kliniklerden ve online sitelerden tek tek fiyat almanı öneririm.
Memnuniyet yorumlarında en kritik şeyler: doktorun burnu yüzünle orantılı yapması, nefes kalitesinin bozulmaması ve doğal görünüm. Çok fark edilen “yapma” burunlar genelde pişmanlık sebebi oluyor. Öncesi–sonrası fotoğraflarını mutlaka incele, yüz tipine benzeyen hastaların sonuçlarına bak.
Bir de lütfen tek doktorla yetinme, en az 3 farklı doktordan muayene ol; iletişim kurabildiğin ve seni gerçekten dinleyen doktor genelde en doğru tercih oluyor ✨👃🏻
Cevap
3Cevap
90 k ya yaptırdım 40 gün önce falan memnunum ama ödemleri inmek bilmiyor
120 bin
Barış ilke Çokay hiç sünme buna git 100/100 memnun kalırsın çok ama çok iyi
Sen memnun musun peki gittin galiba :)
Teşekkür ediyorum
Benim doktorum zaten bu
Bağdat caddesinin en iyi doktorlarından giderseniz selamlarımı söyleyin Hanife diyin
Muhakkak iletirim inceledim muazzam duruyor
👍🏼👍🏼👍🏼mutlaka söyle gidersen unutma Hanife de asistanı Burak’ta çok iyi insanlar
Memnun kalırsın git
🙏😊
Dr. Güncel Öztürk var onu tavsiye ederim sana bence Türkiye'nin en iyi doktorlarından birisi
Özelde bir yere sormuştum 120 bin demişti birkaç ay önce
120.000 TL ile 160.000 TL arası
130 k fiat aldım doğru
Evet maalesef özel klinikler bu kadar istiyor 90.000 TL isteyende var mesela bende düşünüyorum benim burun da sağlık olarak sorun yok yapısında da birsey olmamasına pek rağmen 120.000 TL dediler
Ne 55.000 TL si o kadar olsa tabiki de de 2 sene önce bile 70.000 TL idi
120.000 TL ile 160.000 TL arası
100-150 arasidir diye dusunuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?