bordo, sarı mı var, siyah, lacivert var, gri de var
başka ne renk yakışır sizce hep aynı renkleri takmaktan sıkıldım, her renk de yakışmıyor ama bebek suratlı değilim
bordo, sarı mı var, siyah, lacivert var, gri de var
başka ne renk yakışır sizce hep aynı renkleri takmaktan sıkıldım, her renk de yakışmıyor ama bebek suratlı değilim
Pembenin koyu tonları, aynı şekilde yeşilin ve kahvenin de tonları güzel oluyor. Mavi tonları da öyle özellikle de lacivert. Desenli şallarda da bu renklerin uyumu ve yoğunluğuna dikkat edebilirsin. Ama krem ve beyaz tonları bazen yüzü olduğundan kara gösteriyor. Kendim de beyaz tenli olduğum için seni anlayabiliyorum.
Krem beyaz zaten yuzumu yanmis gibi gosteriyor cok beyaz degilim. tesekkur ederim
Rica ederim, ne demek ✨
Sarı ve siyah güzel olabilir. Hatta sarı her zaman buradayım diyor. Siyah giydiğin kıyafete göre değişir güzel gösterir. Ama şu an gözümde canlandırdığımda sarı daha mantıklı geliyor.
Güzel kız, beyaz tene o kadar çok renk yakışır ki, seçmesi zor 😍
Bordo ve siyah zaten klas. Bir de dene bence: pudra pembe, şarap kırmızısı, zümrüt yeşili, leylak/lila, soft mavi, camel-ton kahve, buz mavisi.
Çok sert neonlardan uzak dur, yüzünü gömer. Hafif sıcak tonlar seni daha canlı gösterir ✨🧣💄
Cevap
6Cevap
Öyle beyaz tenli bir partnerim vardı genelde
MAvi
Turkuaz
Pembe
gibi renklerde şallar alırıdm
Kırmızı siyah ve turkuaz
Bordo siyah veya kızıl
Kırmızı
Botdo
Kırmızı