2. seansta maşallah diyeyim, kol altı tüylerim bitti, hiç çıkmadı, genital bölgede çok az çıkıyor inşallah faydasını görürüm, kullandıkları cihaz Champion
2 ay
2. seansta maşallah diyeyim, kol altı tüylerim bitti, hiç çıkmadı, genital bölgede çok az çıkıyor inşallah faydasını görürüm, kullandıkları cihaz Champion
Cevap
6Cevap
uyutur
sampiyon mu oluyon onu yapinca askim ilk defa duydum. Ben IPL kullaniyorum o uyutuyor ayniysa evet ama lazerse uyutmaz ya
Bende anlamıyorum bu konuları pek ıpl ile lazer arasındaki fark nedir ki
ipl uyutur ev tipi lazer de guzellik salonundakiler olur o pahali koca makineler kablolu falan lazer atisli olur iste benim ki isikli lazer degil IPL onun kisaltmasi zaten ingilizcede (Intense Puled Light= IPL)
Pulsed*
1 ve 2. seansta dökülme fazla olur. Seansları aksatmazsan ve ara jilet yapmazsan sonuç alırsın. Yoksa paran çöpe gider.
Gittiği yer ve uygulayan kişiyle alakalıdır. Birde regl bittikten 4 ya da 5. gün seansa girmeli.
Çok az kişi bilirde ondan.
Böyle devam etsin eğer yine dökülme olmazsa seansj uzatır reglden sonra gider.
İlk seansta canı yanmış mı yani hissetmiş mi akımı?
Jiletlemeden gittiyse ki bu şekilde asla işlem yapılmaz bu bir. İkincisi hiç canı yanmıyorsa akım düşüj gelmiştir bu da bir işe yaramadığını gösterir. Eğer paket almadıysa başka yer araştırsın.
Daha fazla hissetmeli acıyı, iğne batması az.
Sahibiyim
Bunun zararı yok mu cilt kanseri mi falan tetiklemede
Bilmiyorum
Batık yokmu ahmda
Batık biraz var onun için peeling önerdiler onu aldım bir kere kullandım henüz
Erkeklere uygun mu
Uygun galiba erkeklerde geliyor çünkü
Bizim hanıma alayım bu makineyi
Güzellik merkezinde olur o makine ev cihazı değil
İstanbul mu
Bir çok ilde vardır
Anladım teşekkür ederim
Normalde çok mu tüylüydün
Hayır az
Genital bölgeyi nasil açıyorsunuz ya ben olsam utanırım 😁
Onlar günde kaç kişinin genitalini görüyor ne yapalım
Doğru 😁 kaç yaşındasın
32
Evli misin
Sanane
Bisey sorcaktim ona göre
Sorma
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 🩷
Lazer epilasyon “tüyleri uyutuyor” gibi düşünebilirsin aslında, tamamen yok etmekten çok uzun süreli köreltme sağlıyor. 2. seansta böyle sonuç alman harika, vücudun da oldukça uyumlu görünüyor ✨
Genital bölge genelde daha dirençli olur, orada tam verim için birkaç seans daha gerebilir. Düzenli seansa gidersen ve sonrası bakımına dikkat edersen (güneşten korunma, tahriş etme vs.) kalıcılığı da artar bebeğim 💖