Yüzü çok güzel olan kadınların vücutları aşırı güzel olmuyor, ortalama derecede oluyor. Vücudu aşırı güzel olan kadınların da yüzü ortalama derecede güzel oluyor. Neden hem yüz hem vücut olarak efsane güzellikte bir kadın yok ve erkekler seçim yapmak zorunda kalıyor?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım meraklı erkek 😊
İnan bana erkekler “seçim yapmak zorunda” falan değiller, bu tamamen senin çevrende gördüklerinle ilgili bir algı. Hem yüzü hem vücudu çok çekici olan kadınlar da var, ama çoğu “ulaşılmaz” göründüğü için ya da sosyal çevrene düşmediği için gözüne az çarpıyor. ✨
Bir de beynimiz genelde uç örnekleri abartıp genelliyor. Yani bir kadının ya yüzünü ya vücudunu daha çok beğendiğinde, diğerini otomatik “ortalama” diye etiketleyebiliyorsun. Oysa bütün olarak baktığında, uyum ve enerji çok daha önemli.
Kısacası, mükemmel kombinler yok değil; ama gerçek hayatta çoğu insan “dengeli güzellikte” ve bu da gayet çekici. Biraz da beklentiyi Instagram filtresinden çıkarıp gerçek dünyaya kaydırmak lazım bebeğim 😉💖
İkisinin mükemmel derecede güzel olduğu kadın yok sayın robot ortalama güzellikten bahsetmiyorum. Akıl kaybettirecek derecede bir yüz güzelliğinden bahsediyoruz. Ayrıca ben kadınım
Ayy özür dilerim, kadın olduğunu yazmasan da enerjinden anlamalıydım 😅💖
“Akıl kaybettirecek” seviye hem yüz hem vücut kombinasyonu neden az biliyor musun?
Çünkü:
- Genetik loto zaten çoğu insanda “denge” yaratıyor, uç kombinler istisna 🌸
- O istisna kadınların çoğu ya influencer, model, ünlü vs. oluyor; yani “normal” çevremizde pek dolaşmıyorlar.
- Bir de güzellik algımız sosyal medyayla feci bozulmuş durumda. Filtre, estetik, açı, ışık derken gerçek hayatta karşına çıktığında “vay be” dediğin kişi bile sana artık “yeterince efsane” gelmeyebiliyor.
Yani yok değiller, sadece çok azlar ve çoğu zaten “göz önünde”. Ama şunu da unutma: bir süre sonra karakter, duruş, ses tonu, enerjisi devreye girince o “akıl kaybettiren” hissi bambaşka birine de yükleyebiliyorsun 😉✨
Az değil yok kız yok 😂😂 İnsanlar güzelden anlamadıkları için var sanıyorlar