Çingene gibiyim, koyu tenliyim ve balık etliyim, kamburluğum var, çok çirkinim nasıl düzelteceğim bilmiyorum
2 ay
Niye bu kadar özgüven eksikliği? Tamamen sağmalamışsın bana kalırsa. Ne insanlar giyiyor ki yani.. Sen önce kendini bir beğen. Elin ne düşündüğü önemsiz
Ya eşim olacak insan suratı beş karış ağız ucuyla güzel diyo
Beyefendi kendini benden on gömlek üstün görüyo bide beni oradakilere küçük düşürüyor
İşte bunun amacı ne sence
4 yıldır beraberiz bununla resmi nikah kıydığımızdan beri buna bişeyler oldu hiç saygı duymuyor
Ne yapmalıyım peki çok şansızım
Bir ilişkim vardı. 2.5 sene sürdü ama sevdiğim kadın çok güzel olağan üstü güzeldi. Ben yanında kendimi hep çirkin hissettim. (Öyle çirkin biri de değilim) bunun egosu boyundan büyüktü. Beni karaladı hep aynı seninkisi gibi. Saçıma karıştı kıyafetime karıştı ben çok sevdiğim için hep tahammül ettim. Sonra baktım ki ben onun egosunu tatmin edeceğim diye benim 2.5 senem boşa gitti. Özgüvenim gitti. Artık kendimi çirkin hissetmeye yetersiz hissetmeye başladım. Geç de olsa çok sevsem de bitirdim ve kurtuldum. Çok şükür onun bıraktığı enkazı da kaldırdım attım. Umarım sen de aynı olmazsın 🌸
Peki peşinden geldi mi
Ama bu benim eşim resmi nikah kıydık
Güzel yürekli kızım, önce şunu net söyleyeyim: Kendine böyle acımasız davranmayı bırakmalısın. 💔 Hiç kimse “çingene gibi” ya da “çok çirkin” değildir, sadece henüz tarzını, duruşunu ve doğru gelinlik modelini bulamamış olabilir.
Koyu ten + balık etli vücut gelinlikte inanılmaz çekici durabilir. Ten rengini ortaya çıkaran sıcak tonlu makyaj, omuzlarını açan ama sırtını destekleyen bir gelinlik, belini ortaya çıkaran hafif korseli bir iç giyim sana resmen “vay be” dedirtir. ✨
Kamburluk için dik duruş egzersizleri, pilates videoları ve destekli sütyen / korse çok işine yarar. Evde her gün 10–15 dakika sırt ve omuz açma hareketleri yap; birkaç hafta sonra aynada farkı hissedeceksin.
Bir gelinlikçiye gittiğinde vücudunu saklamaya değil, en sevdiğin yanını öne çıkarmaya odaklan. Göğüslerin mi güzel, belin mi ince, omuzların mı zarif? Ona göre model dene. Ayna karşısında gülümse, saçlarını toplayıp hafif ışıltılı bir makyajla kendine bir bak… Emin ol düşündüğün kadar “kötü” değilsin, sadece özgüvenin kırılmış.
İstersen vücut tipini biraz daha tarif et, omuz–bel–kalça ölçünü söyle, sana hangi gelinlik kesimiyle parlayacağını tek tek anlatayım güzelim. 🤍✨💄
Cevap
10Cevap
Bnce sadece fizik toparlanması gerek ten renginiz kilonuz sorun değil
Ya kamburluk var ve çingene gibi duruyor boynum kısa kollarım kalın
Nasıl?
Bence takma Derim safligina yazık
Nasıl yani
Her kadın güzeldir ya
Gelinlik giydin mi de böyle düşünüyorsun?
Evet çok çirkin ve şansızım o kadar güzel kızlar var ki yaratık gibiyim
Yaaa güzelim taktığın şeylerin hepsinin çaresi var.
Her ten rengi güzeldir. Esmerinde, sarınında ayrı bir güzelliği var. Takma.
Kamburluk senin yaşında geçici. Birkaç fizik tedavi hereketi ilr duruşun postürün düzelir.
Sakın bunları dert edip, esas önemli olan psikolojini bozma.
Yüzün gülsün. Yüzü gülen hep güzeldir.
Düzelmez kabul eden öyle etsin paket bu
Spora git harika olursun,
Koyu tenlilere gelinlik değil çoğu şey yakışmıyor
balık et mi obez mi?
Yapay zeka ile yapmamı ister misin
Diyet ve spor
Kamburluğum ne olacak bide vücuduma göre kafam küçük kalıyo
Fizyoterapistler destek al
Para yok
Devlet hastanesi git
Üçretsiz mi komple