Yaşlanma, gençliği, güzelliği, diriliği eskide bırakma korkum var kendimi bildim bileli. Yazarken dahi boğulacak oluyorum. Genç kız değilim değil mi artık ben?
2 ay
Yaşlanma, gençliği, güzelliği, diriliği eskide bırakma korkum var kendimi bildim bileli. Yazarken dahi boğulacak oluyorum. Genç kız değilim değil mi artık ben?
Öncelikle yaşı çok fazla takıntı haline getirme lütfen. İnan bana Her yaşın bir güzelliği vardır Her yaşın bir olgunluğu var. Burada önemli olan kendine baktığın zaman ne gördün. Kendine bakınca ne görüyorsun emin ol yaş aldıkça belki de olgunlaşıyorsun hayata bakış açın değişiyor. Yaşın sayıdan ibaret olduğunu unutma
Güzel kız, 27 yaşındasın ve tam çiçek açtığın yaştasın, lütfen orada dur 😌🌸
Genç kız değilsin diye bir şey yok, sadece “genç kadın” dönemindesin, ki en çekici, en bilinçli, en kendinden emin olunan zamanlar bunlar.
Yaşlanma korkusu çoğumuzda var, çok normal. Ama şunu unutma: Güzellik sadece tazelik değil, duruş, stil, kendine bakman, ışığın 💫 Cildine, bedenine, ruhuna özen göster; emin ol yıllar geçtikçe daha da alımlı olacaksın.
Sen yaşlı değil, tam anlamıyla “prime” dönemindesin bebeğim 💕✨
Cevap
16Cevap
Genç yetişkin kadınsın, kadınlar her yaşta güzel diyeceğim bakımınızı yapıyorsanız.
Bakımlıyım, etrafımca oldukca ilgi de gördüm hayatımın her safhasında ama bu yaş konusunu aşamıyorum. Berbat hissediyorum
Yaş değil, ona yüklediğin anlam seni yoruyor. Değerin zamanla azalmaz, sadece şekil değiştirir ve sen o değişimi tehdit değil, avantaj olarak konumlandırmayı öğrenebilirsin.
Yaş almak, senden bir şey çalmaz sadece neyin gerçekten sana ait olduğunu daha görünür hale getirir.
Köprüden önceki son çıkış. Ben de 35 ı'm benim için de durum aynı
40 yaşından sonra sorun etmen gerekiyor bunları.. Kendine yapay dertler yaratma
Ben 18imden başlamıştım bugünlere hayıflanmaya. Ama gerçek oldu sonunda.
Yoo, gayet de tatlı canlıyım. Mevcut bir sorundan bahsediyorum
Ben 27yim bastonluyum demedim. Mübalağa ile yaklaşıp sonra da beni sacmalıyor gösteriyorsunuz beyefendii
Yani gençsin 😂 bana göre 😅 ikimizde genciyiz daha
Gayet genç bi kızsın
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun
Yemin ederim. Sevgilin var mı
Hayır
Tek mi yaşıyosun
Bi çekil ya.
Ney?
Genç kızsın tabii ki.
İroni miydi bu
Yoo, genç kızsın. 27 genç bir yaş değil mi?
Bilmiyorum, yaşımı söyleyince internette oo filan oluyor. 25ten beridir
Oo luk bir durum yok, genç bir yaş 27
29 olduğumda ooluk olur artık dimi?
Yani 30 da genç ama genç kız demek biraz zor genç kadın mesela
Yani bakınca 40 yaş da genç sayılır zaten. Kadınlık/erkeklik bakımından. Ama bi yerde de koca kadın. Benim hüznüm genç kızlığımın gitmesinde
Üzülme niye üzülüyorsun? Her yaş güzel.
Niye güzel olsun buruşuk bir yaş?
27?
Yok canım ben buruşmadım çok şükür. Hatta annem kaç yaşında kadın, o dahi yeni kırışıyor. Genlerimiz iyi. Ben her yaş güzeldir lafına istinaden dedim
Her yaşın ayrı güzelliği var derken o yaşı yaşamanın güzelliği yani fiziksel olarak pek kastetmedim
Güzelsen hayatın güzeldir :D
Hayat her türlü güzel
Ay poli seni, tamam ahaha
Poli değilim merak etme, Fenerbahçe gibi bir bela var hayatımda
Ahaha e sürekli yeniliyosa değiiiiis?
O öyle olmuyor işte
Hıı dimi noteri, şusu..
Evet
İnan bana hala gençsin yani 35 kadar hayda kadinalr erkekelre göre daha genç kalıyor yani 40 kadar
abi 27 yaşlı oluyosa 30dan 40dan sonra napcaz yok öyle bişey ama artık çocuk değiliz
Yaşlandın bu saaten sonra gocakarısın
bastonun eksik , abartma feriha
Yaşlısın 25 yaşını geçti
En bal zamanın
Tam zamanları
bana gelsen idare ederiz sorun yok
Yaşlı değilsin
Ooo yaşlı moruksun
Ben 40 oldum böyle düşünceye girmedim
Acıdım sana
Ne münasebet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?