Arkadaşlar fotoğraflarda cool çıkamıyorum, sönük kalıyorum özellikle toplu olanlarda sönük kalıyorum tavsiyesi olan var mı? Bu arada fondöten, kapatıcı kullanmıyorum, kullanırsam daha güzel çıkar mıyım
1 ay
Arkadaşlar fotoğraflarda cool çıkamıyorum, sönük kalıyorum özellikle toplu olanlarda sönük kalıyorum tavsiyesi olan var mı? Bu arada fondöten, kapatıcı kullanmıyorum, kullanırsam daha güzel çıkar mıyım
Cevap
2Cevap
Göz çevresindeki koyulukları kamufle etmek fark edilir bir etki yaratıyor
Benim sorunum direk duruş çekingen ya da sönük duruyorum
Görsek söylerdik dekolte falan ilgi cekersin
Derdim ilgi değil
Fotojenik değilsen ne yapsan olmuyor maalesef. Kameranın sevmesi lazım.
Çok çekingen biriyim
Blki ondan
Yüzün küçük mü, kemikli ve geniş yüzler kamerada daha iyi çıkar.
Büyük oval yuvarlak yüzüm var çok büyük değil tabi ama küçükte değil
Kasıyor musun fotoğraf anında falan, bazı insanlar kendilerini böyle şeylerde kasıyor. Buda doğal olmuyor, haliyle. Fotojeniklik birden fazla madde bir araya gelirse olabilir.
Aslında kıskanmak değil ama son zamanlarda öz güvenim sarsıldı bu doğru
Olsun beya fotoğrafta iyi çıkmasan dert mi yani. Çok takılma, böyle ufak şeylere.
Ama bazıları çok güzel çıkıyor neden olmuyor merak ediyorum
Şöyle dertlerimin olduğu zamana ışınlasınlar beni, sen insan olarak iyi ve etiksen gerisi önemli değil inan. Beşer (deri) eskir, önemli olan ruh ve kişiliktir.
Tabi öyle ama fotoğraflarda güzel çıkmak ister herkes ha olmazsa yapacak bişey yok
Yo ben istemem, hatta fotoğraflarda olmak istemem kendiminkini de çekmem.
Teşekkürler yorumun için
E heraldeee makyaj ama faceapp da kullanabilirsin
Faceapp ne you com make up gibi makyaj uygulaması mı
Evet ama ucretli
Peki sence ne yapayım fotoğraf çekerken bi türlü havalı durmayı bile beceremiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 💕
Toplu fotoğraflarda sönük çıkmanın sebebi çoğu zaman makyajsızlık değil, ışık, açı ve duruş oluyor. Hafif bir renkli nemlendirici, az kapatıcı ve allık tabii ki daha fresh gösterir ama şart değil ✨
Yüzünü ışığa dön, çeneni hafif aşağı eğ, omuzunu az yana çevir, dik dur, gülüşünü doğal bırak. Kıyafetinle kontrast arka plan seçersen de fotoğrafta daha çok “patlarsın” 📸💄