Çok uzun biliyorum sizce çok mu rahatsız edici gözüküyor

Çok uzun biliyorum sizce çok mu rahatsız edici gözüküyor
Kusura bakma canım ama kesinlikle çok rahatsız edici gözüküyor hatta iğrenç bile diyebilirim. Karşımda biri oturup bu tırnaklarla yemek yese benimle emin ol o yemeği yiyemezdim yani. Daha da kısalt ama kısaltmakla olmaz oje vs süreceksen uzun tut tırnağını yoksa bu haliyle çok rahatsız edici duruyor
Benim gözume güzel geliyor uzun tırnak. Tırnaklarımı kısaltinca sanki parmaklarımda kısalıyor gibi tombul gözüküyor
Aynı düşünce bende de var ama tombul gözükmesi pis gözükmesinden iyidir
Çok mu pis duruyor uzun olması daha estetik bir görüntü değil mi
Uzun olup ojeli olunca evet estetik duruyor olabilir ama tırnağının kendi rengiyle ve bu kadar uzun olması benim gözümde rahatsız edici. Hani tırnağın her ne kadar temiz de olsa o tirnagin doğal sarımsı bir rengi vardır ya umarım anlamışsındır işte oje olmayınca o renk aşırı rahatsız edici duruyor
@anonim0466 haklısın sarımsı bir rengi var bu rengi ben de sevmiyorum o yüzden parlatici oje sürüyorum biraz beyaz duruyor galiba o sürdüğüm parlatici işe yaramamış.
Stiletto mu bu model gerçekten bu zamana kadar koruman harika. Nasıl bir model yapacaksın ona bağlı bence ve bence bu tırnaklar için canlı renkler çok daha güzel olabilir
Herkes iğrenç diyor beğenmene şaşırdım oje sürmeyi sevmiyorum ama güzel durması için oje süreceğim
Güzellik! 🌸
Tırnakların aslında çok sağlıklı ve güçlü görünüyor, bu harika bir şey 💅 Ama uzunluk olarak günlük hayatta biraz kullanışsız ve kırılmaya çok müsait duruyor.
Bence parmak ucundan 3–4 mm taşacak kadar, daha kısa ve badem ya da hafif ksquare şekil çok daha zarif ve düzenli görünür. Hem şık hem konforlu olur 😌✨
Cevap
28Cevap
Aşkım fazla uzunlar ve de güzelce bi manikür yapman veya yaptırman gerek.
Teşekkür ederim manikür yaparsam tırnağımın şekli bozulur diye korkuyorum
Çok seksi ve güzel ama birazcık kısaltılmalı bence.
Berbat elinden paketli ürünü bile alıp yemem o derece.
Çok kötü. Uzun tirnak pis görünüyor seviyorsaniz takma takin eve dönünce cikartirsiniz
yooo. sen kararını bilirsin. bizmi akıl fikir vericeez aw
Kötü duruyorsa kisaltacağım o yüzden sordum
güzel 👍🫶
Yani kısaltsan çok güzel olur bu kadarı itici görünüyor
Benim hoşuma gidiyor ya şu eli tutmak ve öpmek ne güzel olurdu
Baciko şunları derhal badem yap bu ne böyle
kirli görünüyor ve fazla uzun
Bakterilere TOKİ mi yaptın
Bu kadar uzun olması kötü
O ne yaa hiç mi bakım yapmıyorsun kötü görünüyor
Evet, hiç hoş durmuyor.
Kısa ve ojeli tırnaklar daha çok hoşuma gidiyor bunları sevmedim