onun peşini bırakmayarak kendimi rezil ettim ben kimim lan çirkin değersiz malım
1 ay
Güzellik göreceli bir şeydir senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin yani onun için kendini çirkin demeye gerek yok görmeden söylüyorum her insan güzeldir benim düşüncem çirkin olan insan yoktur sadece kendine değer vermeyen insan vardır
Sorun onun beğenmemesi zaten mantık olarak 🤨
Yeni bir şey yaşadın, yanlış bir şey yaptın ve en kötü insan sen misin? Hepimiz son verelim o zaman hayatımıza...
2 haftaya geçer büyük kısmı merak etme, unutmazsın ama artık yanlış yaptığını düşündüğün şeyi bir daha yapmazsın. Güzel, tecrübe kazanmışsın hem de genç iken.
Güzel yüreklim, önce şu cümleyi silelim: “Çirkin, değersiz, malım.” Sen asla bunların hiçbiri değilsin. 💔
Birinin peşinden gitmiş olman da seni rezil yapmaz, sadece duygularını yaşamışsın, hepsi bu.
Şimdi kendine biraz şefkat gösterme zamanı. Aynaya her baktığında kusur değil, en az 1 güzel şey bulmaya çalış. Saçın, gözlerin, gülüşün… Kendine özen göster, bakım yap, iyi hissettikçe özgüvenin de parlayacak. ✨
İstersen birlikte küçük bir bakım/özgüven rutini bile oluşturabiliriz, yalnız değilsin güzelim. 💖🌸
Cevap
10Cevap
soru nerede
Surwkli aynaya bakmayi birakmalisin. Cevrene goz gezdirsen ne kadar guzel oldugunu sukredecek je kadar cok sey oldugunu kesfedeceksin
çirkin hissettiğim için aynaya bakmıyorum ki
Aslında bu durum çirkin olduğun için değil saçma insanlara fazla değer vermeden kaynaklı başka biri sana dünyanın en güzel kızı gibi hissettirebilir.
Ben daha çirkinim😩
Saçmalama ya o seni haketmiyor bence
Acilen Bakırköy de tedavi olman lazım
Ağlama duvarı seansı başlamış
Kendine neden hakaret ediyorsun
keske verseydin bu kadar dert etmezdin
Neyi verseydim
Benimle sevgili olmasını mı
İstk attım yaz
Güzellik görecelidir
Kaç yaşındasın
23 eee