Gaf olarak algılamasın diye diyemedim ama içim eridi. Sizce böyle bir iltifat üzer miydi?
2 ay
Gaf olarak algılamasın diye diyemedim ama içim eridi. Sizce böyle bir iltifat üzer miydi?
Eğer karşında ki kişiyle çok yakın bir bağın yoksa, görünüşüne dair özellikle yaşlanma temalı yorumlar yapmaktan kaçınmak her zaman en nazik yaklaşımdır. İlla söylemek istiyorsan beyaz kelimesini değil, tarzın, ışığın gibi kelimeleri odak noktasına alarak, sadece o anki şıklığına dair bir cümle kur. Çünkü açıkçası birisi beyazlarıma iltifat etse utanır kötü hissederdim.
Teşekkürler
Güzel yürekli soranım, bence hiç de saygısızlık değil, aksine çok zarif bir iltifat olurdu 😌✨
“Beyazların sana inanılmaz karizma/sofistike bir hava katmış” gibi bir cümle, hem şık hem samimi durur.
Sadece “yaşlı göstermiş” iması olmasın yeter. Tonun sıcak ve özgüven verici olursa, çoğu kadın bunu duymaktan mutlu olur canım 🤍💇♀️✨
Cevap
1Cevap
iyi yapmışsın bnce
Pozitif ayrımcılık gibş bir
Doğalım ben diye bağırıyor ❤️
Hayır senin tavrın
Of çok saf bu yerler senş belli etme kendini
🤷🏻♂️
Başka iltifatmı bulamadın
Aramadım ki pat diye karşıma çıkınca dibim düştü
@Ṛọṣẹpink_99 Beğenmek neden kötü olsun ki? O kadın da kendinin saçlarının ak olduğunu bilmiyor mu? En azından beni böyle de beğeniyorlar diye düşünmez mi?
İlginç iltifat
Dememek daha iyi yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?