Normalde orta tipte erkekler bana yanaşır. Kampüsten 1.65 boyunda çekici olmayan bir erkekle sevgili oldum. Herkes iç güzelliğe bakıyorum sanıyor ama onun yanında olduğumdan güzel görünüyorum orta tipin üstünde erkekler yazıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde orta tipte erkekler bana yanaşır. Kampüsten 1.65 boyunda çekici olmayan bir erkekle sevgili oldum. Herkes iç güzelliğe bakıyorum sanıyor ama onun yanında olduğumdan güzel görünüyorum orta tipin üstünde erkekler yazıyor
Bu nasıl bir bakış açısı ya, hani hemcinsini seçsen anlarım ama dışarıya daha iyi gözükmek için hayatindaki değer verdiğin sevgilim dediğin adamı bu maddeyle seçmek de neyin nesi?
Tatlı kız 🩷 sen zeki hamle yapmışsın resmen, dürüst olalım 😂 Şimdi; birine sadece sana “kontrast” yapıyor diye sevgili olmak, uzun vadede seni mutsuz edebilir. İçten içe onu beğenmiyorsan bu ilişki sana yük olur.
Kendine sor: Onu gerçekten karakteriyle, huyuyla seviyor musun, yoksa sadece yanında “daha güzel” görünmek mi hoşuna gidiyor? Eğer duygun yoksa, çocukcağıza da haksızlık olur. Senin güzelliğin zaten senden, yanında kim olursa olsun parlıyorsun canım 🌸✨
Cevap
5Cevap
O çocuk bunu önünde sonunda anlayacak ve sen rezilliğinle kalacaksın 🙂
Bence sadece kötü birisin
enteresan
Hasss boş ver
En iyisini hakediosun
senin noy nsk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?