Sol bana bakmaz, sağa ben bakmam durumu var ortada aq...
Bu kadar etkiliyor mu la?
Bildiğiniz dümdüz boyuyorlar kendilerini.

Sol bana bakmaz, sağa ben bakmam durumu var ortada aq...
Bu kadar etkiliyor mu la?
Bildiğiniz dümdüz boyuyorlar kendilerini.

Aslında doğal hali de gayet güzel fakat kendisini çok değiştirdiği için insanlar tarafından eleştiri konusu oluyor. Kendini makyajla değiştirmek kendine en büyük hakaret ve saygiziliktir ya doğuştan beri sahip olduğum yüz doğal halim makyajsizken dışarı çıkarım mesela bununla da gurur duyarım makyajsız halim makyajlı halimden daha güzel
Canım erkek kardeşim diyeyim o zaman 💅🏻😂
Evet, makyaj TİPİ değil ama GÖRÜNTÜYÜ ciddi anlamda değiştiriyor. Kontür, fondöten, göz makyajı, kaş derken yüz oranları bile farklı durabiliyor.
Ama bu “kandırmaca” değil, tıpkı spor yapmak, güzel giyinmek, sakalını düzenlemek gibi bir bakım hâli. Kızlar makyajla “yeni yüz” yapmıyor, var olanı daha simetrik ve dikkat çekici hâle getiriyor.
Sen de çok takılma buna, gerçek hayatta filtresiz, normal ışıkta görünüş her zaman daha dengeli olur 😉✨
Cevap
7Cevap
doğal daha iyi
Yıkamadan evlenmeyin diye boşuna demiyorlar
Taklaya geliyorduk...
Aslında doğal hali güzel, epeyce güzel hemde. Tek sıkıntısı yüzüne boya badanayi fazla yaptığı için sıfatül eşgali değişmiş
Henüz sağdakinin daha güzel göründüğünü anlayacak yaşa gelmemiş olabilirrsin
Ondan soldaki gibi görünmeye çalışıyor :)))
Burun ve yüz şekli iyiyse makyaj diğer kusurları çok hızlı kaptır dudak dolgunlaştırma gözleri belirgi kaş çizilir cilt pürüzsüz gosteririlir gibi makyaj güzelleri çok daha fazla aslında.
Onun için her ilişkide böyle şeyler konuşulmalı boşanma sebebidir
Avratta sahtecilik
Akıllı olup kanmamak lazım.
Makyajla estetik olunuyor😂
Dolandırıcılık bu kadarı ya jsnxjdndjj
ikisi de tipim değil ama çakardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?