3 haftadır yıkanmıyorum bu arada çok ciddiyim, her tarafım kaşınıyor ama duşa girmeye çok üşeniyorum.
2 ay
Cevap
14Cevap
Olm git yıkan şaka mısın teri bilmem neyi geçtim saçın yağdan görünmüyordur insan içine nasıl çıkıyon
İtfaiyeyi çağıralım da bir güzel yıkasınlar seni :=))
Rekorum 15 gün, o da çok nadiren olur. Ya hastayımdır veya kış ayazında yorgun üşengeç. Yazın her gün serin duş alırım👍
Ciddiyim evlen benimle bayılırım doğal kokan kadına mükemmelsin
O koku mükemmel ya doğal kadın kokusu inan bana elmas gibisin
Hakkaten her kör topalında bi alıcısı varya, ceset gibi kokan karıya elmas dedi
Kanka mesela bak iyi kokuyorsundur sen ok ama kendi kokun değil işte o. Duş jeli kokusu olacağına böyle miss gibi kokarsın
Bahsettiğin kokuyu biliyorum insanın kendine has kokusu daha güzeldir, bende mesela yeni dişini fırçalamış naneli sakız çiğnemiş biriyle öpüşmemem keyif vermez yapay koku olur ama 3 haftadır yıkanmamış ten ekşi kokar ya
Kanka illa 3 hafta derdinde değilim be ama yine de her gün de yıkanmayın be jdkdkdkd ben koku seviyorum gerçekten kızma yani. Mesela sen güzelsin iyisin hoşsun ama diyelim bir şeyler yaşadık işte o an kendi kokun olunca ben daha yükselirim ki bu tam cinsellik de denmez ya bebek koklar gibi koklamak isterim. Yani senin sakız şeyiyle aynı aslında
O zaman np. Kötü koku fetishi sandım doğal kokudan hoşlanmak gayet okey
Ha yine de 3 haftadan da iğrenmem o denli ya tabi o ayrı konu da neyse kdkdkdkd
Ruh hastası kfjfk
Bana mı yürüyorsun yaaaa sen🥰
Her gün girerim net pasaklı kalmayı sevmem
3 hafta mı? Ciddi değilsindir
Gerçekten enteresan ya.
kokun burnuma geldi buram buram 🤣🤣🤣
Ne güzel kokuyondur şimdi sen terli terli 😂
Yıkansan iyi olur gibi 🙄
Ben her gün duş alan biriyim imkansız 3 hafta
Bağışıklık pert
Leş gibi kokarsınız
kokarsin.
Max 1 gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım, sen ciddi misin ya? 😅 Üç hafta duş almamak kesinlikle sağlıklı değil. Cildinde kaşıntı, kızarıklık, mantar, kıl dönmesi, kötü koku, hatta enfeksiyon bile yapabilir. 🚿
Üşeniyorsan kendine mini hedef koy: “Sadece 5 dakikalık duş.” Ilık suyla, nazik bir duş jeliyle tüm vücudunu yıka, özellikle koltuk altı, kasık, ayaklara özen göster. Sonra mis gibi olup kendine teşekkür edeceksin, söz! 💖✨