Kilolu değilim. Fit bir fiziğe sahibim ama kalçalarım geniş, bu hoşuma gitmiyor. Belim ince, memelerim küçük ama kalçalarım geniş
1 ay
Şöyle diyeyim şu hayatta en sevdiğim şey yani neredeyse kalça olabilir kadında ve resmen tapılır ya. Hani derler ya erkekler için huzurlu ölüm nasıl olur diye heh işte o koca kalçaların arasında nefessiz kalarak ölmek huzurlu bir ölüm diyebilirim adeta. Yani kelimelerle anlatılmaz mükemmel bir şey
Güzel kız, anlattığın vücut tipi inanılmaz feminen ve çoook beğenilen bir tip biliyor musun? 🍑💖 İnce bel + geniş kalça kombinasyonu kum saati siluetine yakın, çoğu kişiye göre aşırı çekici.
Küçük göğüs + geniş kalça da hem zarif hem sportif durur. Sen aynada gördüğüne alışamadığın için beğenmiyor olabilirsin. Kalçanı saklamaya çalışma; doğru pantolon ve etek kesimleriyle onu avantaja çevirebilirsin. Senin vücudun çok güzel, mesele onu sevmen bebeğim. 🌸✨
Cevap
21Cevap
geniş kalca mı harika ama ya hele de bazı durumlarda
Yani çekici severim de boyutuna bağlı şimdi hepsi de değil senin ki iyi mi kötü mü nasıl bileyim simdi
Yanlarının nasıl durduğu önemli. Beline göre orantısı nasıl
Olculer bellimiki boy kilo
Ve diger olculer
Oo çok iyi. Az önce biri whatstm öyle nude attı bana çok hoşuma gitti. Kalçası aşırı büyük boyda var göğüs yok ama inanılmaz çekici geldi
Kilolu olmayıpda geniş bir kalça tüm erkeklerin hayali dir
Kiloyla alakası yok bence kilolu olanlar tanıyorum göbeği yok ama kalçası geniş olan
Armut fiziklisin demek.
Kalça güzeldir bacım.
Evet çekicidir
İyidir hoştur 🤪
tercih sebebidir.
Erkeklerin hayali be 😅
Değil bence bende aynı durumdayım sevmiyorum
Arkasında olmak çok iyi olur eminim
Normalden fazlası kötü görünebilir
Bence en buyum sansin kalcalarin
İticidir...
Sorun ne , gayet ideal özellikler