Ben olsam doğal ve düz kız severim, bana diğerleri çok yapay geliyor bilemiyorum, bir de bu kızları takip eden erkeklerin hepsi yakışıklı genelde, garip, yanı yapaylık seviyorlar
2 ay
Ben olsam doğal ve düz kız severim, bana diğerleri çok yapay geliyor bilemiyorum, bir de bu kızları takip eden erkeklerin hepsi yakışıklı genelde, garip, yanı yapaylık seviyorlar
Sen ciddi ilişki kızı olduğun için sana yaklaşmıyorlar çünkü yatağa atılmalık basit kızlardan değilsin tipin standartların bile üstünde mesela yüzünde 1 tane bile sivilce yok saçın canlı ve dalgalı daha nolsun bu benim bakış açım tabi
Teşekkür ederim 🌸
Sen kimsin
Bence biliyorsun
Hayır bilmiyorum
Çünkü birçoğu abazalıktan kuduruyor ve tek dertleri abazalıktan kurtulmak. Öyle kızlarda da daha fazla kendilerini abazalıktan kurtaracak potansiyel gördükleri için öyle kızları seviyorlar...
Ben de dekolteli kız severim, ama benim öyle kız sevmemin sebebi farklı. Ayrıca ben her dekolteli kızı da sevmem.
Yüzünde Bi ton boya tırnakları bir karış üstünde doğru düzgün kıyafet yok herşeyi yapmacık. Böylelerini bırak sevmeyi ayar olurum.. Doğal sade özü sözü bir kadınları severim.
Her erkek öyle değildir. Ben düz ve doğal kız severim. Ama bahsettiğin erkekler için basit ve tek bir cevabı var. Cevabım:
Cevap
35Cevap
ben doğal kadın severim
Bir insanın aksesuar ve boyama yöntemiyle kalitesi arttırılamaz, kaliteli bir insan bu yöntemlere başvurmaz, burada olan şey kaliteli görünmeye çalışmaktır kaliteli olmak değil
Yani doğallık herkese yakışan bir şey değil, bazıları da erkeğin hayatının merkezinde bir yer edinecek kadar güzel olması için biraz makyaja dekolteye ihtiyacı da var.
Yani bazıları düz sever bazıları makyajlı sever. Arabanın rengi gibi düşünmek lazım bazıları beyazdır umursamaz ben lacivert veya nardo gri severim
kadının çekici olması kadar çekici olmayı seviyor oluşuda bizim hoşumuza gidiyor. ayrıca dekolte makyaj vs bunlar yapaylık değilki. benim gözümde yapaylık olmadığın biri gibi davranmaktır.
bende aslında doğallıktan yanayım
dekolte ve fazla makyaj bana itici geliyor
aslında insan niyetine göre hareket ediyor
O dekolteli açık kızlar eğlenileceği zaman aranıyor. Doğal daha giyimine dikkat eden kızlarla evlenileceği zaman aranıyor.
abartı güzel değil ama ben kendine dikkat eden, kendine değer veren kişilere değer veriyorum
O sevmek değil. Yani çoğu değil. Daha çok yatağa atma isteği
Doğal ve düz severim zaten ama karşılık 0 altında ise yapacak bir şey yoktur.
Ben çok açık saçık tercih etmiyorum. Hafifmeşrep geliyor.
Makyajlı kadinalr çok bakımlı olarak geliyor ondan..
Dış görünüşe bakmıyorum baksaydim sana yazmazdim
yapay güzellik akıllarını çeliyor. hemen de inanıyor erkekler buna
Doğallık köyde, kırsalda kaldı şehirde ise temiz, çekici, enerjik, tutkulu olmak zorundasın tabi ki ilgi çekici, farkedilir olmak istiyorsan. Fazla düz olmak hayatın solmuş gibi gosterir, o da seni çekici yapmaz.
Derin göz makyajı çok güzel ve çekici seksi oluyor , azdırıcı buluyorum
Kişiliğiyle yapamadığını dişiliğiyle yapmaya çalışana saygım yok (dekolte diyorum)
Aslında öyle değil kendi sevgililerine eşlerine dekolte ve makyajı istemiyorlar ama başka hatunlara dili dışarıda bakıyorlar
bu herkes için geçerli değil ama ben senin dediğine katılıyorum mesela
Dekolte gogusler fena hele bazen dışarı taşıyor off dehşet
Her erkek aynı değil ya bazıları da kapalı kız meraklısı cok
Sanamı sorcaz ne seveceğimizi
Yoo banane beni ilgilendirmiyor sadece o zevkte olan insanlar bana hitap etmiyor
Ben paçoz severim
O kadar da değil 😅
Hayır öyle zöz
Yooo öyle bir şey yok
Var ya bakıyorum takip edenler hep uakisikli 😂
🤭
Kim seviyor Allah aşkına
Erkekleri anlamak zor bu konuda
Güzelse doğal yüz çekici olur tabi
Yapmacık sevdikleri için
Çünkü akılları başka yerlerinde
Sapık oldukları için👍