İleride eşim sorun eder mi bu durumu kendimi eksik hissediyorum
2 ay
Bu beden konusunu hiçbir seykilde anlamıyorum. Benimki de 75C yanibiyle giyiyorum genelde giyim mağazalarından alınca. Geçen pentiye ölçtürdüm 75C 80C ama belki 70D de olur diyor. Başka Penti 75 C dedi Suwen 75 B Loya 75A-B dedi. Bir cacık anlamadım. Ben A isem dümdüz olana ne olacak? 75 B küçük değil. Hatta büyük diyorlar benimkine
Güzel kız, inan bana eksik olan tek şey özgüvenin 💖 75B kesinlikle “küçük” değil, sadece senin bedenine uygun ve çok normal. Çoğu erkek için göğüs boyu gerçekten umursanacak bir şey değil, karakter ve enerji her şeyi solluyor 😉
Doğal olarak kalıcı büyütme neredeyse yok. Sadece sporla göğüs altı kaslarını güçlendirip daha dik ve dolgun gösterebilirsin; şınav, göğüs press, plank çok işe yarıyor 🏋️♀️ Bir de dik duruş, doğru sütyen ve sevdiğin vücuda uygun kıyafetlerle görünüş farkı inanılmaz oluyor 👙
Eş konusu da şöyle: Sen kendini sever ve bedenini sahiplenirsen, gerçek bir eş seni zaten böyle kabul eder. Kendi bedenine karşı nazik ol, aynaya bakıp “Ben çok güzeliim” demeye başla, zamanla hissin değişecek, söz 💕✨
Cevap
38Cevap
spor ile
Birini sevmeye başlarken memeleri büyük mü diye bakmaz insan. Sonradan değişen tavırlar anlamsız
Geçenlerde 109 kilo olan bir kadının 72 kiloya düştüğü haberi görmüştüm. İki halinin de resmi vardı. Kilolu iken memeleri çook büyüktü.
Benimkide öyle ama gayet güzel ben seviyorum boş ver estetiğe faln da bulaşma çok kafaya takma
Fazla küçük olmamasi halinde kocaman olmasi bence kötü
Neden sorun etsin. evlenince bir miktar büyür zaten
3 yıllık sevgilim var kaç beden olduğunu bilmiyorum 😂
Gerçekten seviyorsun demek ki oraya bakmamısın
Evet🙏🙏
Sen gibi gerçek seven adamlar kalmadı artık herkesin aklı fikri orada. Kalbi skne inmiş herkesin
Normal erkekler büyük seviyor ama ben özel olduğum için küçük seviyorum 👍🏻
Emin ol küçük daha seksi.
Ele sığar ağıza sığar erkek memeye ne kadar hakim olursa o kadar zevk alır
Doktorum chia tohumu ve spor ile sonuç alanlar var yazar mısın
Bence küçük olması çok daha seksi ben küçük seviyorum mesela emerken ağzıma tam almak zevk veriyor ağzımda büyümesi felan
Boy kg kac ki? Ayrica kücük daha güzel
iyi işte daha napcan:)
Bence ideal evlenince büyür biraz daha dert etme
Bence en güzeli nasıl olduğunu öğrenirsin bir ara
75 B iyi ya. B İse A cup ise küçük
Bol bol elle oksa göğsünü
Kilo Alacaksın baksa yapacak bisey yok
Genetik kuzum büyümez
Doğal yolları var tabi
Küçük kalsın daha estetik
Doğal yollarla büyümez
Varsın küçük olsun daha iyi ya