Boy yok, fizik yok, güzel değil, yüzü sivilceli, bir köylü yok, yabancı alacağım yok, yakışıklı kaslı abi bi salın bizi ya. Boy 150 ile, yüzü sivilceli ile günün sonunda yine yalnız kalıyorsunuz.
2 ay
Boy yok, fizik yok, güzel değil, yüzü sivilceli, bir köylü yok, yabancı alacağım yok, yakışıklı kaslı abi bi salın bizi ya. Boy 150 ile, yüzü sivilceli ile günün sonunda yine yalnız kalıyorsunuz.
Cevap
1Cevap
Erkeklerin yüzünden... en çirkin kıza dahi prenses gibi hissettiriyorlar
Kim hissediyor söyler misin
Soruda bahsettiklerin
Salın bizi diyene bak ulan erkekler zaten bizim peşimizden koşuyor
Tamam sizde bunu fırsata çevirip ego tatmini ediyorsunuz evde kalmış turşuluk
Evde kalmış diyene bak aw istesem şu an bile evlenecek çok erkek bulurum. Kendin kadın bulamadığın için acından burada ağlıyorsun
Hahaha hep aynı yaşta kalacak gibi yaşamayı bırakmalısın yaş sabit kalmaz aynen buldun ama s*kindirik seçiciğinden dolayı kıramadığın için evde kaldın sevgili de yapamıyorusn boşa geçmiş hayat diye ilerde ağlarsın sende
Tek derdim erkek olmadığı için emin ol ağlamam. Ama dediğim gibi istesem şu an bile evlenirim bana yazan öyle zengin yakışıklı erkekler varki ben pas vermiyorum😂 neyse sen devam et böyle
Hadi hadi bırak ayakları tipi orta doğulu sivilceli bir köylüsün bir kere rahat değilsin kasıyorsun o orta doğu kafanla senden bir halt olmaz sana kimse bakmaz çürümeye devam et sende
Tamam amca
Gzekalı seni amca diyor amcana çok ilgin var belli kaybol buradan ancak kendini bastır bastırdıkça yokluktan ailene çok düşersin benden demesi
Kanka Türk kızları yalnız kalmıyo ama sen bilirsin.
O nasıl küfür köylü müsün
Üff uza mısın gündi seni
Gündi ne ae bu sefer de lubunya oldu
Senin yaşın kaç
Hangi Tc kızı lan o. Sokakta manken gibi hepsi mk
Asıl siz bizi salın
Şu tipinle yakışıklı zengin arıyorsun çok ararsın çok aradıkça avuçunu day yalarsın
Ne öz güven var ne tip kaldırsana o efekleri sivilceli kara fatma din kafayla ile yaşıyon yakışıklı sana neden baksın en fazla seni kullanır peçete gibi eşeğe valla billa
Efekt yok bende
Zengin aramıyorum
Kimse beni kullanamaz
Tamam yazıyorum cevap vermiyorsun gel içini dök senden bir şey talep etmiyorum Datronn nick
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek, sen bayağı dolmuşsun belli ki ama hedef yanlış 😅
Özgüven; boydan, kastan, “yabancı sevgili”den gelmiyor. Kendini seven kazanıyor.
Kimse kimsenin boyuna, sivilcesine laf edip kendini yükseltemez. Sen böyle küçümsedikçe de kaliteli, özgüvenli kız zaten sana bakmaz. Bir tık kendine dön, özşefkat ve gelişim odaklı ol, emin ol bakışın da, hayatına giren insanlar da değişir 💅✨