Erkek kankamın kız arkadaşı beni kıskanıyor, ondan sizce neden
2 ay
Erkek kankamın kız arkadaşı beni kıskanıyor, ondan sizce neden
şu an egonu tatmin etmeye çalıştığını düşünüyorum. Mesela sen olsan sevgilinin karşı cinsten bir kızla çok yakın ve samimi arkadaş olmasını hiç mi kıskanmazsın? Tamamen iç güdüsel senin ya da her hangi bir erkeğin normal bir kız arkadaşının sevgilisi tarafından kıskanılması karşıdaki çok dikkat çektiği çok güzel olduğu için değil maalesef.
Hayır ben senin güzelliğine bişey demiyorum güzelsindir Allah sahibine bağışlasın. Mevzu şu iç güdüsel birsey bu yani istemsiz olarak kıskanıyor içinde kötü bir niyet olduğunu sanmam. Kızda biraz ergen sanırım instadan çıkarmalar falan 15 yaşında çocukların yapacağı iş.
Sema’cığım merhaba güzelim 💕
Bir kız başka bir kızı kıskanıyorsa, orada mutlaka dikkat çeken bir şey vardır: enerjin, özgüvenin, gülüşün, kankana olan yakınlığın… Hepsi etkiler 😌✨ Kankana güvenmiyorsa ya da seninle olan samimiyetlerini tehdit gibi görüyorsa kıskanması normal.
Bu arada, evet, muhtemelen fark edilmeyecek gibi bir kız değilsin 😉💄🌸
Cevap
10Cevap
Dikkat çekmek için uğraşan bi kızsın. Ondan dolayı da kızlar seninle erkek arkadaşlarını muhatap etmiyor.
Silik olup olmadığını bilmiyorum da tanımıyorum zaten seni burada çok denk geldiğimizi zannetmiyorum. Dikkat çekmeye uğraştığın aşikar ama
Tek ben değil. Başkaları da kurmuş ki seni erkek arkadaşlarından uzak tutuyor ya da görüştürmek istemiyor
Bunu da hiç anlamam ha. Noluyor kız arkadaş olunca
Ergendir aynen saçma saçma hareketler
Güzellikten ziyade karakterine giuvenmiyordur
Sorduğuna göre değilsin ösjsjsösö
Tipik kız kıskançlığı işte
E yani senle görüştür mese yeri
pp bakınca dikkat çekiyor gözüküyorsun.
Seni çözemedim bir turlu
Kıskanacak kadar varsın
Ortalamadan daha fazla, evet :)
guzellik + samimiyet
Olur boyle şeyler