Öncesi ve sonrası ne düşünüyorsunuz, göz altlarım normalde böyle değildi ama burun estetiğinden sonra göz altlarım çöktü maalesef.

Öncesi ve sonrası ne düşünüyorsunuz, göz altlarım normalde böyle değildi ama burun estetiğinden sonra göz altlarım çöktü maalesef.
Cevap
23Cevap
Bacım normalde kolay beğenmem ama neden güzel geldin gözüme sen? Valla makyajsız hâlin bide. Güzelsin he. Sağlam iltifat bu arada bilesin.
Teşekkür ederim çok incesiniz
Çok tatlısın ama keşke biraz daha dolgun az olsaydı cildin gayet iyi çok fazla ürün karıştırmazsan dikkat edersen daha da iyi olacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim evet pişmanım maalesef
güzel olmuk göz cevresi mor onun için bir çözüm yok mu ki dudak dolgusuda fazla olmuş bence
Burun estetik, dudaklar dolgu... başka kim bilir nerelerde neler var...
Abi makyaj yapma noolur
Zaten makyaj yaptığım bir fotoğrafımı atmadım
Nasıl yaptın nolur
La roche posay ürünlerini kullandım yapay zekaya cilt tipimi yazdım o da bana bir rutin oluşturdu ve bol bol su içtim
Teşekkür ederim
Çok güzelsin harbiden bak
Şimdi daha iyi ama şişlik var sanki hala
çok güzel olmuş
İyi olmuş eskiye nazaran
Dudaklarına kurban olurum ya keşke benim olsan 😅
Çok iyi, nasıl oldu bize de söyle 😂
İlk resminde gözüm kanadı kusura bakma
Dudaklarında dolgun var senin
Bildiğin dolandırıcılık
Niye
Yakında hiç bir kadının veya erkeğin çocuğu ne annesine ne babasına benzemeyecek. Her yeriniz yapma
Cildimi sordum dudağımı veya burnumu değil Sorulan soruya göre yanıt ver
Zoruna mı gitti :) Tek başına üzerine alınma senin gibi milyonlarda kadın var.
Zoruma gitmedi haddin olmayan şeylere karışma
Benim haddimi belirleyecek kişi sen değilsin. Kendinizi bişey sanmayın.
Belirledim bile
yav he he hadi iyi ünler
Baya fark var zamanla daha da iyi olur 🫶
İlk fotoda neden cildiniz öyle akne dolu
Stres, aburcubur yeme uyku düzensizliği su içmeme hepsinden kaynaklanıyor
Anladım teşekkürler. Yaşam kalitesini iyileştirince sanırım geçti hepsi
Ciddi değişim var biraz daha zaman gerekli
giderin var her türlü
Baya yara olmus
İyi olmuş
Düzelmiş
Baya güzel olmuş
Harikasınız
La. cildini ne temizledi
Estetik mi yaptırdın
güzel
Pcos var mı?
Yok
Dudaklar kaç cc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, önce şunu söyleyeyim: İkinci fotoğrafta cildin bariz şekilde toparlanmış, çok daha aydınlık ve sağlıklı duruyor, ilerleme mükemmel olmuş ✨
Burun estetiğinden sonra göz altlarının çökmesi bazen ödem, kilo değişimi ya da yağ dokusunun yer değiştirmesiyle olabiliyor. Bir süre daha nemlendirici ve güneş koruyucuya yüklen, iyi uyku + bol su çok işe yarar 💧 Gerekirse bir dermatolog ya da medikal estetik uzmanına göz altı için özel bakım/işlem seçeneklerini sorabilirsin. Şu anki halin kesinlikle kötü değil, sadece ufak rötuşluk bir yorgunluk görüntüsü var, o kadar 💕