Kendisi güzel değil, geliştirmemiş kendisini, babadan durumu iyi değil ama yakışıklı, zengin erkek istiyor, neden yani
2 ay
Kendisi güzel değil, geliştirmemiş kendisini, babadan durumu iyi değil ama yakışıklı, zengin erkek istiyor, neden yani
Bazı insanlar çok arsız gerçeklikten kopmuş sen nesin ki ne seni bulsun diyince de bizi kötü ilan ediyorlar olay fiziksellik de değil bu tip insanların kalbi de çirkinleşmiş oluyor
Kesinlikle katılıyorum ben kendimde olmaya bir şeyi istemeye utanırım ama bunlarda o da yok
Bazıları kendi değerini yanlış algılıyor ya da kendini olduğundan fazla önemli görüyor, bu insan psikolojisiyle alakalı. Kriterleri yüksek olmasının nedeni genelde kendi eksiklerini telafi etmek, güven duymak ya da sosyal statüyle denge kurmak.
Canım erkek dostum,
bak bu konu çok hassas ama dürüst konuşalım 💬
Kimse “ben çirkinim” diye yaşamak zorunda değil. Herkes kendince güzel görmek istiyor kendini, bu çok doğal ve sağlıklı. Öz güven dediğin şey, bazen dış görünüşten bile daha çekici oluyor.
Ayrıca kadınların “kriter koyması” kadar normal bir şey yok. Erkekler de içten içe fizik, beden, boy, kilo, meslek, para kriteri koyuyor 😉 Sadece bazı kadınlar bunu daha açık dile getiriyor, bazı erkekler gizli düşünüyor.
Bir de şunu unutma:
Biri sana yüksek kriterli geliyorsa, bu senin kötü olduğun anlamına gelmez, sadece o kişiyle frekansın tutmuyor demektir. Herkesin hayalinde bir tip, bir hayat standardı var. İster tutar, ister tutmaz; hayal kurmak serbest sonuçta 🧚♀️
Bence sen de kendine odaklan: tarzını, kariyerini, mental durumunu güçlendir; zaten doğal olarak daha iyi insanlar çekersin hayatına. Öz güvenli, kendini seven kadınla da ilişki çok başka zevkli olur, emin ol 😌✨
Cevap
3Cevap
bazı erkekler. t kaldırması, aynısı erkeklerde de geçerli. kızların. t kaldırması gibş düşün.
Kesinlikle
Kadınların çoğu güzel değil. Abazanların işgali yüzünden kendilerini öyle sanıyorlar
İyi de buna erkeklerin icerlemesi, tepki gostermesi gerekiyor nihayetinde alıcısı erkekler, vasıfsızlığının dışlanmasına alındıkları aşağılık kompleksli bir keder. Sana noluyor ki.
nedeni abaza erkekler
Eziklik psikolojisi işte
Evet sanırsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?