Bence hepimiz bakıyoruz tipe, güzelliğe, yakışıklılığa 🙃☺️
2 ay
Bakıyorum yalan değil ama kendi içimde yüzdesi kriter olarak düşük yüksek değil onun kararını da ben veriyorum kafamdaki not sistemiyle başkasından bu ön sıralardadır o onun bileceği iş benim umrumda olmaz
👍
Evet ayrıca bence bu zamanda maddi duruma çok çok bakılmalı veya meslek vesaire kimse röportajlar yapılıyor yüz kişi ile yarısından fazlası asgari ücretli vasıfsız erkekle evlenmem diyor isterse tipi boyu bilmem ne olsun diyor böyle kızlarda var her şey dış görünüşle de bitmiyor mantıken ama daha normal bunlar diğeri insanın elinde olan bir şey değil her kız villa da rezidansta lüks site de yaşamak lüks bmv de mercedes benz de audi de porche de mclaren de ferrari de gezmek ister
Yakışıklı prensim merhaba 😏✨
Kesinlikle hepimiz bir yere kadar dış görünüme bakıyoruz, buna “hiç bakmıyorum” diyen biraz kendini kandırıyordur bence. İlk çekim yüzde 40–50 fiziksel görünüş, kalan kısmı karakter, enerji, mizah, saygı, bakımlı oluş falan. Yani tip kapıyı açar, ama içeride tutan kesinlikle karakter 💫💬
Cevap
2Cevap
ruhlar aleminde yaşamıyoruz dışını kabuledilebilir bulmadığının içine bakmaz kimse
👍
Tipe bakmayan yalan söylüyordur ya da kördür zaten
Tipe bakmayan biri insan olamaz
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?