Profilimde var bir üyesi gayet güzeller tabii ki bizim ülkemizde de çok güzel kadınlar var fakat iki ülkenin yüz şekli ve tipi çok farklı karşılaştırmaya gerek bile yok
Güzelim, bence mesele “kim daha güzel” değil, “kime ne yakışıyor ve kimi kim neden seviyor?” 💅✨ Korelilerde minimal, bebeksi, narin görünüm ideali var; bizde daha belirgin hatlar, dolgun dudaklar, kemikli yüzler, feminen hava beğeniliyor.
Blackpink’in olayı sadece yüz değil; sahne karizması, stil, dans, müzik, marka işbirlikleri… Yani global bir imaj. Biz Türk kızları gerçekten çok güzeliz ama onların abartılması “biz çirkiniz, onlar güzel” demek değil; sadece başka bir güzellik standardı. 💖🌸
Yıllardır soyluyorum çirkinin onde gidenleri. Ünlü olmasalar teklif ettiklerinde vaaay çok güzel diye etkileneceğim bir gorunumleri yok. Ergen kızların dans figurleriyle ilk karşılaştığı yıllar olduğu için ünlüler. Bomboş işler.
Blackpink yellowgrey falan tanımam ben zaten bunlar benim gözümde dünki b*k değerleri yok benim için zaten bildiğim tek k-pop ekstazi türü olan artık bulmasıda zor zaten türk kızları/kadınları bu avarallere bin basar bence 2 tane şarkıları var ona bakılırsa bizdede sayamayacağim kadar güzel ve iyi şarkıları olan kadınlar var en basitinden şebnem ferah
Kızın hakkını yemeyelim sevimli bir yüzü var... dansçı olarak çok iyi!! rap performansı da güzel sadece ses konusunda yeteneği yok!!! stüdyo ortamında baya düzeltiyorlar... Zaten rap yapanların çoğunda iyi ses olmaz... çok nadirdir... diğer üye rose'nin soft bir havası var... jisoo'nun yüzü asimetrik geliyor bir türlü beğenemedim.
Bizimkilerin dizilerden vs en güzel halleri, diğerlerinin ise sıradan, röportajda vs halleri... ha bence de bizimkiler daha güzel ama adil olması lazım
Güzellik algısını 25-30 yaş aralığında olup 35+ gibi detaylar kullanmak ve itici soğuk duruş sergilemek zannediyorsunuz çünkü. canım olmayan biri bu yapmacıklığı anlar zaten