Tedaviye başlayacak olan varsa yardımcı olabilirim, deneyimlediğim kadarıyla
2 ay
Tedaviye başlayacak olan varsa yardımcı olabilirim, deneyimlediğim kadarıyla
Cevap
1Cevap
O dediğin kremi yoksa hap mı bide niye 2 sene max 6 ay surer tedavi normalde
Krem 6 ay kullandım sonra tekrar çıktı akneler
Hm kanka aknetrend kullansana hap.. Bende de baya vardı kullandım doktor kontrolünde bır daha hiç cıkmadı 00
Gidiyorum ve ısrarla sana hap vermeyecem diyor çünkü durumun o boyutta değiş diyor kaç ay kullandın ve kaç yaşındaydın
Ya doktoru değiş sen direk.. kac tane cıkıyor yuzunde genelde ve xekırdek ya da yaglı yemek yiyince xıkıyor mu? Ben 22 de kullandım ama vardı bende ve yuzumde yaglanırdı Şu an tertemız
Evet çekirdek ve çikolata tatlı vs şeyler yedikten birkaç sonra bitiyorlar yüzümde zaten öneren öok oldu da z ile başlayan bi hap var ona benzer yan. Etkileri var mıydı veya kilo aldırdı mı?
Yok be kilo aldırmaz alakası yok bence doktor değiştir direk.. duruma göre zaten doktor 2 3 ayda yeterli der
Yan etkisini gördünüz mi
Hayır zaten benım hatta doktor baya yüksek doz kullandırmıstı. Cok pişman olmuştum keşke 16 17 yasında ıken kullandım dedim
İnsan bir daha hıc sıvılar İle uğraşmıyor barı
Yapış yapış oluyor yastık cidden sıvı ile uğraşılmaz
Sıvı değil ya pardon şey dicektim. Valla bence doktor degıs dedım gıbı gerısı sana kalmıs
Tamam eyw
O nasıl bir şey ki ve etkisini kaç ayda gördün
Sivilce kremi güz ve kış boyunca kullandım ancak gördüm. İltihaplı sivilceleri iyileştiriyor
Güzelmiş. Peki sivilcelerin cildinden dolayı mı yoksa beslenme veya başka birşeyden kaynaklı olarak mı çıkmıştı?
Cilt tipim yağlı onun yanı sıra yağlı yiyecekler çok tetikliyordu. Patates kızarması , çekirdek vb. Şeyler gibi
Anladım teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ne güzel düşünmüşsün, harikasın ya 💕
Ben de merak ettim şimdi, sana birkaç soru sorayım:
Benzoxin’i günde kaç kez ve hangi aşamada kullandın, önce nemlendirici mi sonra o mu? ✨
İlk başlarda kuruluk, yanma, kızarıklık ne kadar sürdü?
Bir de sence lekeler için ne kadar faydası oldu, iz bırakan aknelerinde azalma gördün mü? 🌸
Yüzümü iyice temizledikten sonra ne bir tonik ne bir serum kullanarak kullandım çünkü kendi başına çok güçlü içeriğe sahip cilt sorununa yol açabilir.
Hiç kızarıklık yanma kuruluk olmadı bende
Ve evet leke bıraktığı zamanlarda oldı
Aaa sende hassasiyet yapmaması süpermiş 😍 Cildin baya dayanıklı demek ki. Leke bıraktığı zamanlarda sen ekstra bir şey kullandın mı; leke serumu, güneş kremi gibi? ☀️
Arbutin kullanıyorum ama pek faydasını görmedim ya
Maşallah de robottt