Görüntüsü güzel ama öptüğümde onu değil dudağının tadını almak istiyorum seni tatmak istiyorum boyayı değil diye kızıyor hatta rujumu tazeleyecekken aldı vermedi dudaklarımı iştahla yiyor kendi hali olunca niye böyle bu
2 ay
Görüntüsü güzel ama öptüğümde onu değil dudağının tadını almak istiyorum seni tatmak istiyorum boyayı değil diye kızıyor hatta rujumu tazeleyecekken aldı vermedi dudaklarımı iştahla yiyor kendi hali olunca niye böyle bu
Şöyle ki bende kızıyorum ve izin vermezdim
Başka sebeplerden dolayı ayrıldık
Ama bence burada ki sebep bu değil
Sana bence direkt olarak net şekilde söylememiş
Böyle ruj olsun parfüm olsun vs vs gibi şeyler ekstra dikkat çekmeye neden olur ve bu seven adamı çok rahatsız eder muhtemelen nedeni budur
Hım öyleyse yandı, çünkü çok süslüyüm açık da giyiyorum ve de afrodizyak etkili orijinal bir parfüm kullanıyorum
O zaman onlara herhangi bir şey demiyor ise
Tek karıştığı şey ruj ise
O zaman gerçekten de kızma nedeni kendi içinde doğru demiş
Diyor da daha 2 haftalığız o yüzden bişey diyemiyor
Yani onlara bir şey diyemiyor iki haftalığız diye galiba 😂 benim en büyük hatam her zaman net olmak olmuş
Rahatsız olduğum her konuda olan sınırımı ilişkimizin başladığı andan itibaren söyledim bence doğru olanda bu
Öyle zamana göre hareket etmek bana pek doğru gelmiyor
Ben neysem karşımda ki kadın bilecek
Ve ben ondan ne bekliyorsam
Onu da bilecek
Mesela bu beklentiler yüzünden
İlişki konusunda hiç şansım yaver gitmedi ne yazık ki.
İki haftalığız ama nasılsa mememi dışarda emmesini kalçamı sıkıp vajinamı okşamasını biliyor
Ya bu da çok kıskanç ama ben izin vermiyorum abartır yoksa
Kıskanç mi 😂 çok mu 😂 emin misin
Kıskanç olan birisi sakınır
Dışarda daha elini bile tutmadım
Hoş gerçek hayatta hiçbir sevgilime de dokunmadım
Evlilik olmadığı için
Kıskanan adam sever
Seven adam sakınır
Sanmıyorum knk tercih meselesi bnde dokunmadan ilişki yaşadım arkadaş gibi hiçbir heyecanı ve zevki yoktu.
Güzel yüreklim 💋
Sevgilin tatlı bir romantik bence ama yaptığı şey biraz saygısızca. Senin dudakların, senin tercihin. İstiyorsan ruj sürersin, istemiyorsan sürmezsin. “Seni tatmak istiyorum” kısmı hoş ama elinden rujunu almak, engellemek kontrolcü bir hareket.
Onun hoşuna gitmeyen tarafı olabilir, konuşursun, “Öperken sürmem, dışarı çıkarken sürerim” diye ortak nokta bulunur. Ama son söz senin dudaklarında bitiyor, bunu unutma güzelliğim 😌💄✨
Cevap
6Cevap
Simdi makyaj yapmana ruj surmene karsiysa o ayri ama opusurken rujdan rahatsiz oluyorsa o ayri.. sevmeyebilir ruju hani bunu sey gibi dusun bazi kadinlar sakalli erkeklerle opusmek istemez bu bir tercih meselesi yani
Ben tam tersi sakallı erkekler öpüşmek istiyorum
Bu tercih meselesi istee onu demek istiyorum yanlis veya dogru degil. Ki bence rujlu bir kadinla opusmek en guzeli biraz fantastik olmak iyidir 😅
Yani olabilir
Niye sekermisin sen ne tadı 😂😂
Dimi😄
Hsnsjdjjsj o değilde dışarda göğsümü emdi ya
Evet
Afiyet olsun 😅
😄
Öoğşüyor öusunuz
E yani
Yok daha 2 haftalığız
🤦♂️😄 garip bi fantezi
Adam haklı