İstatistiksel olarak erkeklerin en çekici bulduğu yaşmış kadında
2 ay
Cevap
12Cevap
Yaşla alakalı değilde dirilikle alakalı her 20 yaş kız çekici mi mesela kimi kız çok tatlıdor konuşması o gençliği heyecanı tecrübesizliği bile erkeği mest eder her kız böyle değil tabi kimisi oğlan çocuğu gibi
Kizlar 18- 22 yaş arası ilgi çeker. 30 35 yaşları arasından tam olgunluğa erişir
Gençken yaşı kendisinden büyüklere, yaşı ilerledikçe gençlere ilgi duydukları kesin.
Şimdi herkes genç istiyor
Siz mesela 20 yaşındaki bir kızı potansiyel eş olarsk. mi bakarsınız kardeş gözüyle mi
Neden
Doğru çok doğru 😅
Tam olarak öyle değil
Benim öyle bir zaafım yok.
20 olarak sınırlama bence
9 ay sonra prime dönemime mi giriyorum :)
Ahaahha bu güzellikle sen her yaş prime dönemsin bacım 💗
Çıtır. Yerim.
Bakimliya zafimiz var
Doğru. Çıtır taze
Doğru 😃
Daha 20 olalı bir ay oldu hemen kendime zengin sağlıklı ve iyi kişilikli bir Arap bulmam gerek 😂
Neden Arap 😃😃
Bilmiyorum hem korumacılar hem çok kadinlarinin değerlerini biliyorlar ve evlilik konusunda ciddiler hediyelere boğuyorlar kültürünü de seviyorum
Birden fazla kadınla da evleniyorlar
Sende Arap misin?
Yok değilim de hepsi öyle değil hatta genç kesim öyle değil çoğu
Bilmiyorum ama gördüğüm herkesin 2 karısi var 😃😃
Hahaha yok tek eşli de vardır
😃😃 vardır mutlaka ama çoğu çoklu eşli
Siz sanırım Arap ülkelerinde yaşıyorsunuz çevrenizde mülayim efendi iyi bir Arap var mı mskakskks
😃😃 Arap ülkelerinde yaşamıyorum ama yaşadığım yerde Arap çok fazla
Çevremde çok var evli hepsi
İkinci eş olarak düşünür müsün 😃😃😃
Yani olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kızım, bu konu çok konuşuluyor ama biraz da yanlış anlaşılıyor 💋✨
Bazı araştırmalar, erkeklerin “görsel olarak” en çok 20’li yaşların başındaki kadınları çekici bulduğunu söylüyor. Ama bu sadece biyolojik & yüzeysel bir eğilim; hayatta gerçek ilişki tercihleri bambaşka.
Ciddi ilişki, evlilik, uyum, sohbet, karakter, zeka, ortak hayat… Erkeklerin çoğu bunlara bakıyor. Yani sadece “20 yaşında olmak” seni otomatik çekici yapmıyor; özgüvenin, duruşun, kendine bakman, enerjin çok daha belirleyici güzelim 💄💕