Kız arkadaşımın yüz bölgesindeki kıllanma ve sivilce için nasıl incitmeden konuşabilirim, lazer epilasyon kalıcı çözüm olur mu?

Yüzünde belirgin bir şekilde kıllanma mevcut, kaşının altı, üstü, bıyık tarafı yeşillenmeye başladı, yüz kısmında sert kıllar mevcut, çirkin bir görüntü oluştu açıkçası, sivilceler de var, 7 aylık bir ilişkimiz var. İlişkinin başlarında muhtemelen göstermemek için yoğun bir şekilde yanlış yöntemler denedi ama son 3 ayda göze batmaya başladı. Açıkçası düzeltme şansımız var mı bilmiyorum ama siz hanımefendilerin düzeltme yöntemi varsa Allah rızası için bana akıl verin hani sadece yüzde de değil kız arkadaşım kapalı, ilk defa bugün ensesini gördüm, ensesinde bile kıl olabilir mi bir insanın, var sevmesine seviyorum da ama takıntım var gözüme batmaya başladı, lazer epilasyon neyse artık yüzünü öyle görmek istemiyorum, 27 yaşında kendisi, çözümü var mı lütfen söyleyin

Kız arkadaşımın yüz bölgesindeki kıllanma ve sivilce için nasıl incitmeden konuşabilirim, lazer epilasyon kalıcı çözüm olur mu?