Kusursuz, resmen çok imreniyorum ama herkes böyle olmaya başlayınca istemsiz yetersiz hissediyorum, böyle kızlar varken neden bize baksınlar ki maşallah yani

Kusursuz, resmen çok imreniyorum ama herkes böyle olmaya başlayınca istemsiz yetersiz hissediyorum, böyle kızlar varken neden bize baksınlar ki maşallah yani
Onlar farklı ligde ablacım. Şampiyonlar liginde top koşturuyorlar. Rakipleri kendilerine göre. Dertleri kendilerine göre. Sizin liginiz bal ligi olsun. Kc şekerspor. Ne yapıcan topa vurmayacan mı yani? Yok şampiyon olalım istiyorsanız olmaz belki ama oyununuz daha rahat olur. Kasmazsın fazla. Şimdi bunun takıldığı adamın milyon dolarları, villaları, arabaları falan olabilir. Ona göre metres sayısı da artar. Kontrol edemezsin öyle, dırdır edemezsin fazla nazlanamazsın. Adın sanın yoktur genelde eğer arkası kalın sağlam bir ailen yoksa. Yani Şakir'le Ferhat'la takılıyoruz diye dertlenmeyin. Mülkiyet sahibisiniz. Sömürün, dırdır edin, trip atın çekerler. Düşük lig rahattır. Yüksek ligde adamı delerler.
Abi en çirkin erkek bile böyle kızlarla sevgili oluyor ve sadece onları kız yerine koyuyor, güzellik algılarına uymuyorum diye kaç kişiden red yedim, reddedenlerde aşırı çirkindi
Ya şimdi 25 yaşına kadar herkesin prens charles olma ihtimali var ya ondan bir illüzyon oluşuyor. 25 ten sonra analarının bulduğu iyi huylu bakire kızlara yönelecekler ve hayatları boyu s... lecekleri iş yerlerine hapsolacaklar. Takma yani.
Evet, göze hitap etmek önemli. Dış görünüş insanı etkiler, bu da doğru.
Ama şu bir gerçek. Bir insan, olabildiğince güzel veya yakışıklı olsun. Siz bu kişiyle anlaşamadıktan, uyumlu olamadıktan sonra koskocaman bir hiç.
Her topalın bir kör alıcısı vardır bunu unutma hani ego yapmak ya da kendini beğenmişlik olmasın ben resimdeki kız güzel ama sevgili olmazdım çirkin olsun ama gülüşü güzel olsun benim için yeter
Gülüşüm de güzel değil ki kurtaramiyoruz
Erkekler böyle ister evet de adam olanın istediği kadın farklı oluyor. Çalıştığım yerde gelen insanlar oluyor taş gibi adamların yanında kızlar normal tipte böyle diyorsun demek ki bu kadın da bir şey var. Muhtemelen anlayışlı iyi bir dinleyici sabırlı ne istediğini bilen sadık ve kibar genelde öyledirler. Kısacası dış görünüş her şey değil 🙃
Canım erkek üye, seni çok iyi anlıyorum 💔 Ama şunu net söyleyeyim: “taş gibi” dediğin kızlar bile kendi içinde yetersiz hissedebiliyor. Dış görünüş ilk bakışı çeker, ama ilişkiyi sadakat, karakter, empati, saygı ve iletişim tutar 💫
Sen kendini geliştir, sevdiğin şeylere odaklan, özgüvenini ve duruşunu güçlendir. Sağlıklı bakan, değer veren bir kadın; dış görünüşten çok, yanında kendini güvende ve değerli hissettiği erkeği seçer. Sen de tam olarak öyle biri olabilirsin 💪✨
Cevap
23Cevap
Hepsi anlayacak dış görünüşün tanıştıktan 1 ay sonra bir önemi kalmadığını. “Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş" demiş şair:)
Her taşta oturulmuyor bazen küçuk kayalar büyük işler çikarir senin dediklerin zengin ve para aşkına laik kişiler sende gönül ve kalp aşkina laik olabilirsin bence kendini onların yerine koyman bile hata
Ben hiçbir şeye layık görülmüyorum dış kapının dış mandalıyım
Bence bırak onlar kendini seninle kiyaslasin herkesin güzel olan bir özeliyi vardır sende olan onlarda olmaya bilir
Allaha çok şükür kimseyi aldatmadım aldatılmadım da. Çünkü bekarım. Söz , nişan da olmadı. boşanmadım da. Sevgilim , flörtüm , kız arkadaşım , manitam , çıktığım , indiğim , bindiğim kimse de olmadı.
Klasik erkek yalanı
ama tövbe haşa evliya ya da enbiya da değilim. benim de nefsim var. duygularım var. hislerim var. isteklerim var. melek değilim herhalde. herkesin ortak bir dille yakışıklı dediği biri , iltifat ettiği biri , cinsel yönden son derece sağlıklı , normal , genç ya da yetişkin olup 40 yaşına kadar bekar dursun onu cidden ben tebrik edeceğim.
Merak etme bunlara da bunlar gibi olanlara da esc gözüyle bakılıyor ve takılmalık ilişkilerin prensesleri oluyorlar. Ülkede %80 takılmalık ilişki düşünenler var %20 ciddi. O %20 lik kısımdan bulman lazım.
Ben çirkinim ve düzgün bir kızım ama bana da potansiyel esc gözüyle bakıyorlar. %20lik kısım da beni bulmaz
Allahalla o zaman sende güzelsindir
Değilim işte sorun o
Nerden biliyorsun kendin karar veremezsin
Niye veremezmisim
Çünkü erkek değilsin. O kararı erkek verir. Gidip birine danışman gerek ben güzel miyim diye. Ama dürüstçe yorumlayacak biri.
Birine durup dururken ben güzel miyim yorumla beni mi diyim
Evet. Ama dürüst olması lazım o erkeğin. Bazıları sırf tavlamak için yalan söylüyor yokluktan. Bir erkek karar verir.
Biliyorum onu, kime soruyum tanıdığım erkek yok
Sor bana 😄
Önceden beni görmüş olabilirsin dur atcam
Haaa yine senn. Ya o zamanda da demiştim. Biraz burnuna estetik gerek biraz da çene yapına. Ama makyajla toparlarsın.
Toplamiyo be, estetik de günah diye yaptıramiyorum
Günahı olmaz bu işin sonuçta kendin için yaptırıyorsun
Yaratılış halimi bozmak istemiyorum 😿 neyse zaten güzel olmadığını kabullendim not prob
Ortalama diyelim. Ama estetik şart.
Sağoll
Böyle kızları yanımda 5 dakika barındırmam. En nefret ettiğim içten pazarlıklı yılan modeli karılar bunlar.
Ne alaka
Var bildiklerim tecrübeyle sabit. Hele ki Dubai porta potty yapmaya gitmiş ördek dudaklı şişme bebek neşter bağımlısı hilkat garibelerine asla yüz vermem.
Ince dudaklara da tiksinerek bakıp sinsi dudak diyorsunuz hor görüyorsunuz
Çoğunun egosu şişik içi boş kara cahil aklını kullan sıyrıl sen de
Akla bakan mi var Türkiye'de
Buda abartı la buda bize bakmaz o kadar da değil model falandır bu adskjdsajkdas
Size bakmasa da gözünüz kaliyo hep
Yoo ikisini de beğenmem umrumda olmaz
Gerçekten kalmıyor sizin gibi dış görünüş kölesi değilim
Dış görünüş kölesi değiliz mantıklı ve gerçekçi düşünen bireyleriz kendimizi kandırmıyoruz senin aksine. Yahu tanrı aşkına dostum beğenmediğin çirkin bulduğun biriyle kaç kez sevgili oldun? Ya bırak ya. Tribünlere oynama beğeneceksin çekici gelecek ki tanışmak belki öpmek dokunma isteği gelecek.
Beğendiğim bütün erkekler aşırı çirkin denilen erkeklerdi ve beni reddettiler
Gerçekten mi öylelerdi yoksa bazı Tc kızına göre mi? Malum çünkü ego kasmak istemem lakin 1.83 boyuma dahi bıdı bıdı yapan yer elmasları olduğu için. Ayrım yapmak lazım. Gerçekten öylelerse o zamanda ya sen onlara göre çirkinsindir fiziken ya da beklentileri çok yüksektir egoları fazladır. Buda olabilir.
İyi de bu ve bunun gibilere çoğu erişemiyecektir hala şansınız çok
Mecburi bizle olup gözünüz bunlardan ayrılmıyor ama
Bunların güzelliği yerin dibine batsın. Senin bahtın karakterin güzel olsun. Gerisinin çok önemi yok
Tabi ne demezsin
Bize de çirkinler kalıyo yakışıklı bekleme sjhsjdkdndb
Bunlar da her erkeğe bakmıyor bize kalıyorlar😂
Bunlara parası olan meyil eder erkeklerin çoğu parasız, muhakkak çıkar biri
Dolup tasmiyor insatgramla reel hayati karistirmayin sokaga ciksaniz kac kisi boyle gorunuyor
İstanbuldayim Zorluya bi gidiyorum ben hariç herkes böyle estetikli
Belli bir bolgeye bakma tum turkiyeye oranlayinca yuzde 3 falandirlar
Güzelliğe değil, kalbine, aranızdaki tutkuya ve sadakatine değer veren birini bulcaksın 🤷♂️
Öyle biri yokki
Vardır illa ki, denk gelmemişsindir henüz
Yok maalesef
O güzel kızların da bence eksileri vardır senin de artıların öyle düşünme
Benim artım yok hiç
Bir atasözü der ki her körün bir alıcısı vardır. Öyle düşünme mutlak surette senin de bir kaderin ya da bir alıcı vardır bana göre dünyada ne çirkin kadınlar var çok yakışıklı erkeklerle takılıyor derler ya Allah'ım bana çirkin şansı var senin çirkin olduğunu söylemiyorum yanlış anlama beni
Benim alıcım yok be abi hem çirkinim hem sıkıcıyım kimse istemiyor
Tamamen bence kendini haksızlık yapıyorsun çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır 😉
Bakımlıyim zaten işe yaramıyor
Bence senin kendi o özeleştirin şimdi ben seni görmedim muhtemelen hiçbir zaman da göremeyeceğim ama çirkin olduğunu düşünmüyorum
Işte kendimin farkındayım güzel değilim maalesef
Çok enteresan neden bu kadar karamsarsın anlayamadım şaşırtıcı bana mesaj atabilir misin
Nasıl atcam
Ben gizli kaldırdım senin sorunu beğendim oradan bulabilirsin beni sen takip et ben dönerim sana
Seni her halinle kabullenmeyen sevmeyen sadece güzelliğini güzel halini seven biriyle zaten hiçbir şey yürümez sadece dışın için sevilirsin
Maalesef zeka olmadıktan sonra bir albenisi olmuyor.
Bunlari nereden bulacan bulsan da boylelerinin cogu doyumsuz hep daha paralisina kacar
@vailuna yoo dogali da var rusyaya git gorursun dolu
Bütün Ruslar böyle değil ben Ukrayna kökenliyim çoğu aslında büyük burunlu ve ince dudaklı ama küçük yaşta estetik oluyolar
Herhalde hepsi oyle degil ben hepsi mi dedim Ukrayna kizlari ruslardan daha guzel litvanya letonya cek cumhuriyeti de oyle
@vailuna aynen burada bidona da sutyen tak gideri var
@vailuna aynen oyle erkek olmak zor is be dusundum de kadinlar ne rahat harbiden
@vailuna aynen kanka sırf bizi vajinamiz için isteyen erkeklerin gerçekten bizi sevip istediğini düşünmen komik
Ben çirkin olduğum için hiçbir erkek bakmıyor yazan da sırf vajinam var diye yazıyor rahatlık mi bu
Dedim ya bidona sutyen tak ona da yururler
Aaa bosluk koyunca kaliyor
Bunlar ona bakmaz çünkü
Gözlerini alamıyorlar ama bize dış kapının dış mandalı muamelesi yapılıyor
Guzelllik ve piyasaya bakmaz o iş
Bakıyor
Etraf böyle kızlarla dolu değil ve herkesin bir partneri var
İstanbul'da full böyle
İstanbul'da yasiyorum
Benim gibi çirkin olan kızları potansiyel flört olarak bile görmüyorlar kız olarak görmüyorlar
Seninlede ilgilenen olur illaki
Yok olmuyor hiç şuana kadar
Allah insaalah gonlune göre verir
yav kızsınız bulursunuz
Herkesin bin tane talibi yok hayal dünyasından çıkın
Güzel olmayınca sıfır talip
Hayır emin ol
Olucaksin
Kadın isterse alır erkek karşı koymaz
Yok böyle bir şey kırk kere red yedim ortada bırakıldım
her şey görüntü değil.. bazen görmeden seversin.
Bu kıza benimde yürüyesim geldi 🤪
Taş gibi dediklerin de aldatılıyor maalesef.
Semt kıraathanesinden
Bulma boş ver tek yaşa
Ben reddettim bunu çok moderen
Bunlar çok kadınsı değil bence
Nasıl değil saçmalama
Değil tabi çok toy çiğ bunlar. Yüzü 18lik bebe gibi. Kadin dediğin Monica Belluci gibi olur.
Biz kıllı bıyıklı sakallı kokan kız seviyoruz
Iyy abartma
Kendin Türk değil misin 😀😀
Inan artik çekici gelmiyorlar
Tabi tabi
Sende bu sekil giyinsen farksız gelmezsin gozd
Bu kızın güzelliğinin yarısı bile yok bende
Çok acemisin belli..
Ne alaka ya
Erkekleri tanımadığın kesin
Açıklarsan anlarız
Cidden merak ediyor musun
Evet
merak etme bunlar da bize bakmaz :-)
Bakmasa da mecburi bizle olup yetersiz görüp beğenmiyorsunuz, bu kızlarda gözünüz kalıyor
yok gözümüz kalmiyor ama bakiyoruz. nasil ki buraka kıvanca bakıyorsanız öyle
Ben bakmıyorum buraka kıvança. Ama siz böyle kadınları görüp bu kadınsa diğerleri kadın değil diyorsunuz
yok be demiyoruz öyle böyleleri yer yüzünde nadir tiplar ya da hep estek boya tipler. ama illaki birini görünce sende bakmışsındır. biz de bakıyoruz öyle ama sizin tahmin ettiğiniz gibi ahh ohhh filan demiyoeuz
İşte bizi anlayan biri 😃😃😃
Aynen
Teşekkür ederim çok güzeller ne yapalım 😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?